Gyümölcsjoghurtot kaphat már a 8 hónapos kislányom? Natúr joghurtot már kóstolta gyümölccsel.
Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 16:30
1/5 anonim válasza:
Akkor mi a kerdes? Joghurtot evett mar, gyümölcsös joghurtot is, nem értem kit akarsz kerdeznI?
2/5 anonim válasza:
A gyümölcsjoghurtban van plusz cukor, én nem adnék még neki. Elég édes neki a natúr joghurt gyümölccsel.
3/5 anonim válasza:
Kaphat. A fiam csak azt evett, mert a natúr nem jött be neki.
4/5 anonim válasza:
Én is adtam már ekkor neki gyümölcsjoghurtot,azóta is szereti,most 10 hónapos.Csak arra figyelj,h ne epres,málnás legyen,hanem pl barackos,banános stb,mert ugye az apró magvas gyümölcsök egy éves kor alatt nem ajánlottak.
5/5 anonim válasza:
Mégis mi lepontoznivaló van azon, hogy a fiam nem szereti a natúr joghurtot? Szánalmas, ami itt megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!