6 hónapos babának hogy készítitek el a padlizsánt? Ki kell szedni a belsejét? Tök ciki, de még nem csináltam soha padlizsánból semmit.
Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 12:18
1/7 anonim válasza:
Hámozd meg, vágd kockákra vagy karikákra, és fél órára áztasd be sós vízbe.
A nyers padlizsánban lévő mérgező anyag kijön. (Na nem ciánkáli van benne, csak valami keserű, nem túl egészséges izé.)
Aztán főzd meg, és robotgéppel pürésítsd.
2/7 A kérdező kommentje:
akkor azokat az apró magvakat nem kell kiszedni?
2013. okt. 14. 12:55
3/7 anonim válasza:
Jajj, de igen! Bocsi, ez lemaradt. A közepét kapard ki. :)
4/7 A kérdező kommentje:
nah faca... nem kapartam ki és már összekockáztam :S... akkor kuka:(
2013. okt. 14. 13:14
5/7 A kérdező kommentje:
ezt leszámítva :D mennyire normális,hogy ez olyan állagú,mint a szivacs?
2013. okt. 14. 13:15
6/7 anonim válasza:
Nekem is sokszor szivacsos. De attól még jó az íze!
Figyi, ha már felkockáztad, akkor ne dobd ki! Csak jól pürésítsd, hogy a magok is szétmenjenek. Aztán legközelebb majd kimagozod. :)
7/7 A kérdező kommentje:
betettem a fagyóba, h. majd magunknak elhasználom. de csak nem hal meg a magoktól :)
2013. okt. 15. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!