2 évesnek ciki babakocsit használni?
Egyáltalán nem ciki. Az én lányom 28 hónapos, mindenhova elmegy gyalog, de ő is elfárad egy idő után. Így ha sietnem kell, akkor még őt is beleültetem a babakocsiba.
Ráadásul a fiam 3,5 éves, most szoktattam az oviba. Fél egykor hoztam haza az oviból, annyira fáradt volt, hogy a tesójával helyet cserélt a babakocsiban és még el is aludt:)
cikinek nem ciki, csak én nekem fura, érthetetlen. Fiam 11 hónaposan már járt 1 évesen elraktuk a babakocsit. Ha már tud menni szaladni minek?
ha netán olyan hosszú sétára megyünk, hogy elfárad akkor felveszem a nyakamba azt imádja, babakocsiban nem maradna meg.
Nekünk 2 év lesz a gyerekek között és eddig kölcsön kocsival jártunk. Most, hogy vissza kell adni, mert a barátnőm is babát vár, jól szétnéztünk a piacon. Egy testvérkocsis babakocsit veszünk, mert menősek vagyunk. Ha a nagyobbik elfárad és szunyókálna, megteheti a kocsiba. Nem fogjuk a nyakunkban hordozni, ha pl. egész napra elmegyünk kirándulni tudomisén pl. Visegrádra, ahonnan nem tudunk hazaugrani. Neki sem lenne jó, de a kocsiban tud pihenni.
Szerintem nem ciki, sőt egy három évesnek sem ciki. Akinek nem tetszik, nem néz oda...
Szia!
Nekem a nagyobbik decemberben tölti majd a 3-at, és még előfordul, hogy babakocsizunk (nekem egy pótülés van a babakocsihoz csatlakoztatva, ebben ül a nagy). Mondjuk már csak akkor, ha a város túlfelére kell menni, vagy tudom, hogy fárasztó progi lesz.
Nem bírnék 15kg-t cipelni, mellette tolni a babakocsit, és még buszra is szállni.
A múltkor vendégségben voltunk egy bő fél napot. Annyira kiütötte magát, hogy hazáig aludt az ülésében (BKV-val kb. 1,5h-s út).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!