Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 2 évesnek ciki babakocsit...

2 évesnek ciki babakocsit használni?

Figyelt kérdés
Tud menni meg ilyenek, de ha sietek vagy elfáradna mi mindig visszük a babakocsit.
2013. szept. 18. 12:21
 1/10 anonim ***** válasza:
83%

Egyáltalán nem ciki. Az én lányom 28 hónapos, mindenhova elmegy gyalog, de ő is elfárad egy idő után. Így ha sietnem kell, akkor még őt is beleültetem a babakocsiba.

Ráadásul a fiam 3,5 éves, most szoktattam az oviba. Fél egykor hoztam haza az oviból, annyira fáradt volt, hogy a tesójával helyet cserélt a babakocsiban és még el is aludt:)

2013. szept. 18. 12:24
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Az én lányom másfél éves volt, mikor teljesen önállóan kezdett járni. Két évesen még sokszor használtuk.
2013. szept. 18. 12:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki!
2013. szept. 18. 12:28
 4/10 anonim ***** válasza:
17%

cikinek nem ciki, csak én nekem fura, érthetetlen. Fiam 11 hónaposan már járt 1 évesen elraktuk a babakocsit. Ha már tud menni szaladni minek?

ha netán olyan hosszú sétára megyünk, hogy elfárad akkor felveszem a nyakamba azt imádja, babakocsiban nem maradna meg.

2013. szept. 18. 12:40
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Nem ciki, és nem is furcsa. Nem szívesen sétálgatnék hosszú távon a nyakamban egy 15 kg-s gyerekkel. Hosszú sétára a 2évesemet igenis bele szoktam ültetni, főleg ha sietünk is (nincs autóm)! Ha nem sietünk, akkor motorral szokott közlekedni :)
2013. szept. 18. 13:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon messzire mentünk, még a 3 évesemet is beültettem néha.
2013. szept. 18. 13:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam 2,5 éves,és bizony mi is használjuk a kis sport kocsinkat.Vinni már nem bírom a karomon ha elfárad,megjegyzéseket már kaptam,hogy ekkora gyereket tologatok? Mondtam a néninek(több ilyen eset is volt már),hogy szívesen átadom akkor a gyereket,és tessék helyettem tartani,vagy cipelni mikor órákig állok a sorba valahol. Fejvágás,és odébb állnak. :D
2013. szept. 18. 13:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk 2 év lesz a gyerekek között és eddig kölcsön kocsival jártunk. Most, hogy vissza kell adni, mert a barátnőm is babát vár, jól szétnéztünk a piacon. Egy testvérkocsis babakocsit veszünk, mert menősek vagyunk. Ha a nagyobbik elfárad és szunyókálna, megteheti a kocsiba. Nem fogjuk a nyakunkban hordozni, ha pl. egész napra elmegyünk kirándulni tudomisén pl. Visegrádra, ahonnan nem tudunk hazaugrani. Neki sem lenne jó, de a kocsiban tud pihenni.

Szerintem nem ciki, sőt egy három évesnek sem ciki. Akinek nem tetszik, nem néz oda...

2013. szept. 18. 21:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a nagyobbik decemberben tölti majd a 3-at, és még előfordul, hogy babakocsizunk (nekem egy pótülés van a babakocsihoz csatlakoztatva, ebben ül a nagy). Mondjuk már csak akkor, ha a város túlfelére kell menni, vagy tudom, hogy fárasztó progi lesz.

Nem bírnék 15kg-t cipelni, mellette tolni a babakocsit, és még buszra is szállni.

A múltkor vendégségben voltunk egy bő fél napot. Annyira kiütötte magát, hogy hazáig aludt az ülésében (BKV-val kb. 1,5h-s út).

2013. szept. 19. 06:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Nyaraláskor én még vittem a 4 éves gyerekemnek is, mert még belefért aludni (felhúzta a lábát) így strandon aludt, amúgy meg este ha már fáradt volt de még sétáltunk akkor is beleült... ciki vagy nem ciki nekünk így volt kényelmes, aztán hogy ki mit mond engem nem nagyon hat meg :)
2013. szept. 21. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!