Kisfiam lassan 7 hónapos és nem alussza át az éjszakát de még a felét sem! Miért lehet?
üdv a "klubban"! nekem egyik gyerekem sem aludta át az éjszakát 1,5 éves koráig. addig 2-3szor is felkelt. teljesen ki voltam merülve,úgyhogy megértelek.
Mivel a tied 6 hos,az is lehet hogy a foga miatt kel fel ilyen gyakran.legalábbis nálunk így volt!
Szerintem semmi értelme tápszert adni,főleg ha van tejed. persze kiprobálhatod (én is csináltam) de ugyanúgy fel kelt..!
Szia.
A nagyobb lanyom 3 eves nem aludta at az ejszakakat.probaluk kulon szobaban es az egyuttalvast is.
Sajna nincs jo modszer, ha ilyen tipus.
A kicsi 5 honapos es soha egy ejszakat nem aludtunk meg at.
Minimum 2-3 ebredes be van epitve az ejszakankba.
Jo lenne ha lenne biztos es bevallt modszer, de sajnos en nem tudok
Kitartast kivanok es remelem a sinlac bejon! En a hozzataplalasban bizok.3 het es kezdem a kostoltatast.remelem akkor mar csak 1szer fog kelni :)
Szia!
Sajnos nem biztos,hogy a tápszer megoldaná a gondot:( Az én kislányom 6 hónapos,és még soha,egy éjszakát sem aludt végig,2-3 alkalommal ébred,12 körül,3 körül és 5-kor,de van,hogy fél 6-kor már nem is alszik vissza.2 hete kóstoltatom,délután natúr rizspelyhet kap gyümölccsel,mert nagyon szereti,ugyanannyit szopizik,mint eddig,mégis ugyanúgy ébred éjjel,hiába adok neki cumit,addig nyüzsög,amíg tejet nem kap,és utána alszik.Én is azt gondoltam,hogy majd ha kap valami tartalmasabbat,jó lesz,de sajnos tévedtem.A gyakori ébredések miatt 4 hónaposan felírtak Milupa Sinemilt (ez olyan,mint a sinlac) 4-szer kapott belőle,2-szer kicsit többet aludt,utána 2-szer kihányta az egészet alvás közben.Vártam 2 hónapot,tegnap próbáltam neki újra adni,de pár kanálka utána tiltakozott,így nem erőltetem..Kitartást,egyszer talán mi is aludhatunk újra 3 óránál többet egyhuzamban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!