Mennyire gyakori, hogy a kisfiam, aki januárban lesz 3 éves, még nem alussza végig az éjszakát?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Én pár napja tettem fel hasonló probléma miatt kérdést. Az én lányom nyáron töltötte be a 3-at, kb eddig annyi éjjelt aludt végig mint a Te fiad is. nem tudom fogok-e még valaha kipihent lenni...
Szóval ugyan segíteni nem tudok, de tudd, hogy nem vagy egyedül...:-)
Köszi a válaszokat. Azt hittem,nem ennyire gyakori ez a probléma,már csak a nagy fiamból kiindulva. De nincs két egyforma gyerek.
Az első válaszolónak mondom,szerintem sincs összefüggés a két dolog között,csak azért írtam le a nappali viselkedését,hogy nem elég,hogy éjszaka nem tudunk rendesen pihenni tőle,de nappal sem hagy egy percig sem nemhogy pihenni,de főzni,takarítani,meg úgy általában semmit sem. Délben meg hol alszik,hol nem. Ha el is alszik,fél- 1 óra,ami a napközbeni alvást kiteszi. Ezért sem értem,ha nappal sem piheni ki magát,és éjszaka sem,miért nem merül le benne az elem? :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!