Úgy látom, sokan a tízórait váltják ki gyümölccsel. Értem én, hogy azért nem az uzsonnát, h. ne fájjon a baba hasa. De egy hétig kóstoltatjuk a gyümölcsöt, nem?
nekem érthető, mit kérdez a kérdező, mert valahol én is erre lennék kíváncsi...de arra jutottam, hogy: új ízt kóstoltatni délelőtt adnék (mi ettünk már pár kanál barackot, almát), viszont az uzsonnával kezdeném a kiváltást, hiszen reggel, délelőtt nincs gond egyáltalán a tejjel.
Arra gondoltam én is, hogy ha tízóraival kezdek, akkor esetleg sokkal gyorsabban fogyna el a tejem. Vida Ágit szeretem, mert rengeteg jó tanácsa volt eddig is, ez sem lehet hülyeség, csak lehet h éppen nem írta le konkrétan ezt a vonzatát. Szóval nekem így logikus :)
Tehát, ha mondjuk kiváltjuk az uzsit, akkor utána ha mondjuk sütőtököt akarnék vele kóstoltatni, akkor azt délelőtt tenném, ha nincs gond, akkor mehet mondjuk a következő kiváltás: ebédre sütőtök, uzsira meg a megszokott íz
Na, ez nekem is szimpatikus.
Valahogy így is gondoltam, hisz délután kevesebb a tej, délelőtt pedig sok van.
új íz miatt egyetértek a délelőtti kóstoltatással, mert ha érzékenység lenne délutánra jönne ki nem éjjelre.
Mikor mennyi a tej: a mi esetünkben semmit nem változtatott. ugyanúgy szopizik mindig amikor kedve tartja és pont annyi van amennyi kell neki kereslet-kínálat). a tematikus hozzátáplálás nálunk nem vált be akárhogy szerettem volna, ő ugyanis 2 hónap kóstoltatás után volt hajlandó elfogadni normálisabb adag ételt. ezek alapján kínáltam, amikor tudtam és elfogadta amikor gondolta.
volt hogy ez reggel volt csak, de volt hogy csak este vagy délután..adhattam én neki délelőtt ha egyszer nem kérte..délután meg elfogadta..ennie meg kellett, így hagytam, hogy ő döntsön mikor. a tejmennyiségem pedig mint írtam nem változott, a baba szabályozza most is.
ezt csak azért írtam le, mert amit az anyukák írnak itt, tényleg így van, mindenkinek más válik be és mindegyik út helyes lehet. mindannyian elkezdtük valahogy és közösen a babával meg kialakult a járható út.
sok sikert nektek a kóstoláshoz! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!