Mikortól adtatok halat, halrudat babátoknak?
Én halrudacskát az összetevők miatt nem adnék (legalábbis rendszeresen biztosan nem), akármilyen márkás, nagyon egészségtelen. Alig van benne hal (az összetevőknél megtalálod a pontos százalékot, nem kell elhinni a reklámot, hogy 100% valódi hal), pont a lényeg veszik el. Nem túl jó minőségű olajban elősütik (a házilag panírozott halnak teljesen más illata van, amikor sütöd).
Otthon panírozott halat meg egyelőre a szálkák miatt nem adnék, vagy csak kétszer átnézve, szétnyomkodva kézzel.
Olajos halat adnék (hőkezelt fajtát), az olajat nagyon lecsepegtetve róla. (Mivel ezt nem sütik, talán az olaj is jobb minőségű.)
Természetesen megkóstoltatni meg lehet.
Halrudat egyáltalán nem adok, mi magunk sem eszünk ilyeneket.
Halat, párolva/natúr sütve, esetleg halászléből kivéve már kaphat. Mondjuk harcsát, azt könnyű átnézni, nem sok pici szálka van benne.
Mi amióta gyerekeink vannak, teljesen gyerekbarát módon főzünk, főleg a fűszerezést illetően, ezért aztán nem kell külön főzögetni nekik, hanem mindenki ugyan azt eszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!