Mit adtok enni inni 5 hónapos babátoknak?
Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 09:08
1/15 anonim válasza:
lányom 5 hos : öszibarack, sárgaback alma
szilva ezeket imádja de anyatejes
2/15 A kérdező kommentje:
Csak ezeket adod neki enni?
2013. júl. 23. 09:13
3/15 anonim válasza:
igen meg anyatej ciciböl semmi mást se viz se tea
4/15 anonim válasza:
én is ezeket a gyümölcsöket adom neki, meg nagy hőségben egy kis vizet is. esténként pedig megeszik egy jó nagy adag tejpépet. egyébként anyatejes
5/15 anonim válasza:
Csakis anyatej, semmi másra nincs még szüksége.
6/15 anonim válasza:
5. válaszoló! vannak olyan helyzetek, amikor el kell kezdeni hamarabb a hozzátáplálást! én se szerettem volna, de kénytelen voltam. szerencsés az, akinek nincs erre szüksége!
7/15 anonim válasza:
6-os: Miért kell belémkötni?
Én csak válaszoltam a kérdésre.
8/15 anonim válasza:
nem kötöttem beléd, de nyilván a kérdező nem csak az anyatejes táplálásra gondolt.
9/15 A kérdező kommentje:
Így van.
2013. júl. 23. 11:47
10/15 anonim válasza:
igaz nekem 3hós de nekem is el kellett kezdeni a hozzátáplálást orvosi javaslatra. nekem almát répát eszik még csak meg de ezeket szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!