Banán bevezetése?
Lányomnál, és a fiamnál is az első gyümölcsök között volt.Lányomat 4 hónaposan kezdtem hozzátáplálni, mert tápszeres volt, fiamat 6 hónaposan..ő anyatejes.
Csak arra figyelj még pár hónapig, hogy a közepén a icipici fekete magokat kapard ki.Érdemes barackkal keverni, mert székletfogó.
Ezelőtt 10 éve 4 hónapos kortól lehetett adni.
2 éve 8 hónapos kortól, aztán áttették a déligyümölcsök közé és már csak 1 éves kortól adható
Az összes gyermekem 4 hónapos kortól ette
Nálunk is 7 hótól lehet adni táblázat szerint.De én adtam már neki 6 hósan is.Persze őszibarackkal,hogy ne legyen szorulása.
Ilyet még nem hallottam,hogy a "magokat" ki kell kaparni belőle.
Miért kellene?
Kedves utolsó.
Én azért kaparom ki a magokat..illetve kapartam, mert apukám feleségének a fia..magyarul az én mostohatestvérem, kicsinek tetszhalott lett tőle.Oda lett neki adta hagy rágcsálja, azt kimerevedett..rohantak a dokihoz, az meg jól lebaszta őket, hogy még is hogy merészeli neki csak úgy odaadni a banánt?!?!?
Hát ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!