Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Parázskrumplit lehet adni 6...

Parázskrumplit lehet adni 6 hónapos babának?

Figyelt kérdés
Sütőben sütném neki, főzve-turmixolva nem annyira szereti a krumplit. A parázskrumpli az tényleg az újkrumpli? Ezt olvastam, és azt is, hogy újkrumplit nem lehet babábanak adni, ez igaz?
2013. júl. 26. 11:52
 1/4 anonim ***** válasza:

De lehet újkrumplit adni babának.

Parázskrumplival nekem az a bajom, hogy azt nem pucolják meg a héjától, héjastól sütik, szerintem annak megrágása gondot okozna neki. Én maradnék a hagyományos krumplinál.

2013. júl. 26. 12:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Adhatsz neki,csak kapard ki a héjából!
2013. júl. 26. 12:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Úgy csinálnám, hogy megsütöm, és kikaparom a belsejét. Olvastam babaszakácskönyvben, hogy a sárga héjú krumpli nagyon jó erre a célra, kikaparva a belseje pl. anyatejjel keverve, vagy akár magában is. Bár ott, mint megnéztem, Ella krumplit ír, én meg parázskrumplit vettem. Hmmmm... azért várok még válaszokat, de köszönöm, akkor lehet újkrumplit is adni nekik. :)
2013. júl. 26. 12:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. júl. 26. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!