Görögdinnyét mikortól lehet adni a babának?
2-3 évesen? Na ne már! És ezt mivel indokolják?
Kóstoltattam tavaly az akkor félévesemmel, most meg egyenesen imádja.
(mostanában minden normális dolgot tök későn adjunk a gyereknek, de persze a mindenféle műkaják már születése napjától mehetnek, egyre jobban felháborít ez az egész)
Megmondom őszintén én a saját megérzéseimre hagyatkozom és nem követem mereven a védőnő és a gyerekorvos tanácsait.
Meghallgatom őket, utánaolvasok és eldöntöm. De ÉN döntöm el és nem ők! Ez nagy különbség!
7 hónapos lesz a fiam pár nap múlva. De ha a védőnőn múlna még nem evett volna húst. Nna én már adtam neki. És semmi baja az ég világon.
Van még pár ilyen amit adtam de ők nem tudják. Ilyen a saláta, cukkini,tök,borsó,brokkoli.
Sőt! Hogy sokkoljak mindenkit, még ízesítem is neki. Ha van akkor csirkealaplével, vagy húsleves levével. És imádja, nem győzöm adni neki olyan gyorsan akarná kapni.
Egyébként nagyon fel tudom húzni magam ezeken az "új módikon", mert valaki kitalál valamit akkor mindenkinek azt kell követni, de pár év múlva megint másvalaki kitalál másvalamit akkor meg azt kell követni... Nnna nee!
Régen épp ilyen volt hogy szoptassanak az anyukák, aztán amikor bejött a tápszer ( mert ugye az nagy üzlet volt), akkor ne szoptassanak mert a tápszer az jobb a gyereknek, aztán később meg már mégis az anyatej a jobb... Jaj!
Épp a minap vallotta be a gyerekorvosunk hogy eddig TÉVESEN hitték azt nem szabad túl korán elkezdeni a háztartási keksz adását mert allergiát okozhat. Most ÁLLÍTÓLAG arra jöttek rá hogy mégsem okoz allergiát főleg az anyatejes babáknál. Nna miről beszélünk.
Ahány ember annyiféle válasz.
Én bizony adni fogok neki dinnyét már alig várom hogy találjak megfelelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!