7.5 hónapos babának hogyan adjam a görögdinnyét? Nincs még foga.
Figyelt kérdés
A sárgadinnyét lehet turmixolni.Na de a görögöt? :))2009. júl. 8. 14:58
1/3 anonim válasza:
Nyomkodd szét villával. Én mindent így csináltam, mikor már nem kellett teljesen pépes kaját adni a lányomnak. Egyébként a fogínyükkel nyomkodják szét az ilyen korú babák a kissé darabosabb (persze puha) ételeket, hiába lenne 2-4 foga, azzal még nem igazán rágna, hiszen elöl vannak.
2/3 anonim válasza:
Én a kezébe adtam egy kis darabkát és figyeltem!Nagyon édesen szpogatta :)Amugy sem szabad sokat enni belőle mert mindkét dinnye görcsöt okozhat!
3/3 anonim válasza:
Én szétnyomtam és a levét itattam vele, de ne adjál neki sokat elsőre, nálunk piros pöttyei lettek tőle, pedig eddig még semmitől nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!