Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Kólát mikortól ihatott kisgyer...

Kólát mikortól ihatott kisgyermeketek?

Figyelt kérdés

Nekem 6 és 4 éves fiaim vannak, de még nem engedélyeztem a kóla ivást! Nem is szeretném még egy darabig. Volt,hogy már belenyaltak,de ennyi. Bár a végtelenségig nem tilthatom ugye...

Ti mikor engedtétek,hogy kólát igyon a gyermeketek? Mondjuk egy deci,vagy egy kis pohár??

Köszi,ha írtok!

2013. júl. 18. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Mivel ebben a korban már hívták őket gyerekzsúrra, ott pedig volt mindenféle üdítő, így a kicsi már ivott ennyi idősen. A nagyobb már elmúlt 11, fél pohár szénsavas üdítőt sem ivott meg egész életében, mert utálja. A másik gyerkőc 1-1 pohárral iszik kb havonta...
2013. júl. 18. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi sem iszunk soha ilyen vackokat, így értelemszerűen a gyerekek nem is ismerik ezeket.

Nagyszülők sem szoktak ilyet venni szerencsére, ismerősöknél meg általában valamilyen szörp van, tudják, hogy kisgyereket nem kínálunk kólával, mert semmi szükség rá.

2013. júl. 18. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:

11 és 8 évesek én sem adok nekik de nem tilthatom meg h pl vendégségben igyanak egy kicsit

amúgy nem szeretik a szénsavas italokat

asszem olyan 6 és 3 évesen a lányom szülinapjára hozott az egyik vendég akkor ittak előre kb 1dl jutott mindenkinek a kicsi meg sem itta a lányom is csak belenyalt akkor

2013. júl. 18. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nem adnék a gyerekemnek, de sógornőm 3 éves lánya simán issza.:(
2013. júl. 18. 22:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Én viszonylag kicsi korában engedtem, hogy megkóstolja, természetesen nem ízlett a buborékok miatt, de így már nem vágyik rá, megjegyezte, hogy nem finom.
2013. júl. 19. 13:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 6 és 7 éveseim ihatnak, de kizárólag a Bolero porból készültet, ami szénsav-, koffein-, és cukormentes. Mert ezekre semmi szükségük. 2évesemnek még ezt sem nagyon engedem.
2013. júl. 19. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!