Kólát mikortól ihatott kisgyermeketek?
Nekem 6 és 4 éves fiaim vannak, de még nem engedélyeztem a kóla ivást! Nem is szeretném még egy darabig. Volt,hogy már belenyaltak,de ennyi. Bár a végtelenségig nem tilthatom ugye...
Ti mikor engedtétek,hogy kólát igyon a gyermeketek? Mondjuk egy deci,vagy egy kis pohár??
Köszi,ha írtok!
Mi sem iszunk soha ilyen vackokat, így értelemszerűen a gyerekek nem is ismerik ezeket.
Nagyszülők sem szoktak ilyet venni szerencsére, ismerősöknél meg általában valamilyen szörp van, tudják, hogy kisgyereket nem kínálunk kólával, mert semmi szükség rá.
11 és 8 évesek én sem adok nekik de nem tilthatom meg h pl vendégségben igyanak egy kicsit
amúgy nem szeretik a szénsavas italokat
asszem olyan 6 és 3 évesen a lányom szülinapjára hozott az egyik vendég akkor ittak előre kb 1dl jutott mindenkinek a kicsi meg sem itta a lányom is csak belenyalt akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!