Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hányszor kell egy nap kakilnia...

L. Péter kérdése:

Hányszor kell egy nap kakilnia? Mi a normális? Még valami: szinte minden nap legalább egyszer csuklik (általában kaja után). Ez normális? Tudunk tenni valamit, hogy abba maradjon a csuklás, vagy, hogy ne is kezdjen el csuklani?

Figyelt kérdés

2013. júl. 1. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy kell. Felnôtteknèl sincs. Normális a 0 is, a 3 is...Csuklás nem baj, èn is szoktam.
2013. júl. 1. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Az is normális ha egy hétig nem kakil, de az is normális ha napi 6-8 kaki van, ami olyan mint a víz, sárgás zöldes, fehér rizs szerű darabokkal!

Ha csuklik, mellre kell még tenni, vagy vízzel kell itatni, s akkor elmúlik!

A fiam szinte minden kaja után bukik, s elkapja a csuklás.

2013. júl. 1. 21:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a gyerekorvos, amikor megszületett az első baba, hogy az is normális, ha minden pelusban van kaki, és az is, ha napokig nem kakil. Ha nagyon száraz a kaki vagy látjátok, hogy nehezen nyomja ki, akkor kell neki több folyadék valószínűleg. Nem írtad, hogy mennyi idős a baba, de minden baba csuklik, teljesen normális, és őket abszolút nem zavarja. Inni próbálhattok neki adni ilyenkor, vagy még cicire tenni, de nehogy citromot kelljen szegénykének nyalogatnia, mert az neki sokkal rosszabb, mint a csuklás.
2013. júl. 2. 10:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is megijedtem mikor a picim egyik napról a másikra napi 1kakis pelusa volt. mikor rá kérdeztem a dokira azt mondta hogy lesz olyan alkalom mikor 4-5napig semmi. 2,5hónapos a kislányom. a csuklás nálunk is meg van én hagyom hogy magától elmúljon mert nem akar inni semmit.
2013. júl. 3. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!