Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Minden szopi után csuklás,...

Minden szopi után csuklás, normális?

Figyelt kérdés

Kisfiam elég mohón szopizik.sokszor köhög,fulladozik a cicin.gyakran büfiztetem szopi közben..de mindegyik szopinak az a vége hogy sokat bukik és csuklik sokáig utána..60-70g -ot szopzik egyszerre..ez kb 30-40 perc alatt..

Elegendő ez?

Jó ha ennyi ideig szopizik?

6 napos picurka!:)

2011. dec. 1. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:

normális én is így voltam

2 hónapos korára változott a dolog, most már kaja után nem bukik vissza, nem csuklik és 5 perc alatt teli eszi magát, néha olyan vákuummal szívja, hogy majd kiesik a szemem

2011. dec. 1. 14:52
 2/4 xStefix ***** válasza:
Igen, szerintem teljesen rendben van. Jól csinálod! :)
2011. dec. 1. 15:07
 3/4 anonim ***** válasza:

nálunk is így volt. (már 4 hós, és csak ritkán fordul elő)

sajnos az első babámnál nekem eszembe sem jotott, csak most, a másodiknál: ilyenkor újra cicire teszem, iszik pár kortyot, és abbamard a csuklás!

(a nővérkéje, szegény, annyit csuklott, bennem ez meg fel sem merült, hogy egy jóllakott (bukós) babát újra cicire tegyek)

2011. dec. 1. 16:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én picim 7 hetes, és dettó ez van. Én néha nem böfiztetem, és így nem csuklik utána. Nem érzi magát ettől rosszabbul. Ha egy kicsit fejsz előtte, nem fog olyan gyorsan menni a tej és nem fog fuldokolni. Figyelj oda a fulladozásra, mert rosszabb esetben ez az elutasításig vezethet.
2011. dec. 1. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!