Eléggé összekavarodtam? Többi lent
Előre is köszönöm annak,aki tanácsot ad,mert teljesen bezavarodtam,még a védőnőm és az orvos sem mondja ugyanazt...leírnátok Nekem,hogy ki milyen sorrendben vezetett be és mit? Tápszeres a babám,5 hós és eddig almát eszik,kis meggyet,őszibarackot kóstolgatott.
A másik kérdésem pedig az lenne,hogy a Babydream jóéjt tejpépről van valakinek tapasztalata? Mert kaptam egy dobozzal és nem tudom milyen lehet. Mi lenne a lényege,kicsit jobban telít éjszakára? Eheti ezt a kisfiam cumisüvegből? (szépen kanalazik,csak estére olyan zombi,hogy nem hiszem,hogy be tudná kanalazni)
Nagyon-nagyon köszönöm,ha segítettek!
Nálunk valahogy úgy volt a sorrend, hogy alma, barack, sárgarépa, sütőtök, krupli (répával vagy sütőtökkel), cukkini, fehérrépa, karfiol, brokkoli, banán, babakeksz a glutén miatt (6 hónapos kor körül), tejpépek, gabonapép, csirke, pulyka (7 hónaposan).
Keress a neten hozzátáplálási táblázatot, van rengeteg. Ott meg tudod nézni mit milyen korban lehet adni. Ne lepődj meg nem teljesen egyformák.
Neten én kiválasztottam a Milupás hozzátáplálási táblázatot, és nagyjából ahhoz tartottam magam. Először alma, sárgarépa, barack, sütőtök, tökfélék, borsó, cékla, paradicsom, stb. Az elején úgy csináltam, hogy kevés krumplival és a főzőlevével turmixoltam össze mindent, aztán ment hozzá husi, később meg rizs is, mikor már darabosabbat kapott.
Babydream tejpépet mi nem próbáltuk, csak a Milupát, abból elég sok fogyott az első 2 hozzátáplálós hónapban. Ebből az éjszakai változat tényleg jobban telít, mivel lassan felszívódó tápanyagokat tartalmaz. Adhatod cumisüvegből, de bele is lapátolhatod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!