Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Megnéznétek a görbém? Még ez...

Megnéznétek a görbém? Még ez csak fél hónap de eléggé fura? HELP?

Figyelt kérdés

[link]

mi a véleményetek?11-én lehetett peteérésem?

2013. jún. 14. 17:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Hát, erre még nem mondanám rá, hogy volt ovu. Majd ha feljebb megy kiderül. De ez még nem jelentős emelkedés.

Viszont tök alacsony az alaphőd, nem ártana megnézetni a pajzsmirigyed.

2013. jún. 14. 17:14
 2/20 anonim ***** válasza:
Hol méred??
2013. jún. 14. 17:42
 3/20 A kérdező kommentje:
nyelv alatt
2013. jún. 14. 18:23
 4/20 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg lehet pajzsmirigy problémád is mert ahhoz kicsit alacsony...
2013. jún. 14. 18:44
 5/20 A kérdező kommentje:
és háziorvostól kérhetek beutalót vérvételre,hogy ezt nézzék meg?
2013. jún. 14. 21:53
 6/20 A kérdező kommentje:
ma reggel orálisan mértem,és 36.8 lett.most tényleg megugrott,vagy csak azért mert máshol mértem?
2013. jún. 15. 08:28
 7/20 anonim ***** válasza:

miert, szerinted a nyelv alatt az nem orális???

amúgy meg nehogymár egy ilyenből mondja valaki látatlanban, hogy pm problémád van, jesszus, mennyi idióta van

2013. jún. 15. 21:45
 8/20 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó idióta az aki mondja,esetleg megmutassam diplomámat??Orvosít végeztem és kérlek szín ötös lett ne te mondd már meg nem értek ehhez...na ennyit a megnyílvánulásodról...
2013. jún. 16. 09:53
 9/20 A kérdező kommentje:
de abban iagaza van az utolsó előttinek,hogy itt a buta emberecskék(mi) feltesszük a kérdéseinket,és mindenki a legroszabbat feltételezi,pl.az én orvosom azt mondta hogy minden ember más,és mindenkinek más az alaphőmérséklete.nah nekem alacsonyabb lehet bumm(nem volt hormonvizsgálat) de azt mondta ne aggódjak:)
2013. jún. 16. 11:55
 10/20 anonim ***** válasza:

A nyelv alatti mérés is orális. Nem értem mire gondolsz.

Egyébként meg nem azt mondtuk, hogy rákos vagy vagy meg fogsz halni, hanem annyit, hogy lehetséges, hogy alul működik a pajzsmirigyed. Nyilván nem biztos, de az alacsonyabb hő utalhat rá. Ráadásul egy tök egyszerű vizsgálattal utána lehet nézni, egy darab beutaló a házidokitól meg egy tűszúrás.

Ha neked ennyit nem ér meg a dolog, akkor ne menj el, ennyi. A te dolgod.

Azért, mert megpróbáltunk normálisan segíteni és válaszolni a kérdésre, ne mi legyünk már a f.szok.

2013. jún. 16. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!