Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbéimet,...

Megnéznétek a görbéimet, miért más ennyire a 2 hónap? Lehet hogy most van a pém?

Figyelt kérdés

a múlt havi

[link]

mostani

[link]

Előre is köszi!

2010. ápr. 27. 08:15
 1/6 anonim ***** válasza:
vegyél ovu tesztet és hőgörbéz tovább a kettő egyértelmű választ fog adni. Ma már du. ovuláció tesztelhetsz csak előtte 1-2 óráig ne igyál.
2010. ápr. 27. 11:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Nézd a folyásod is. Tojásfehérjés-nek kéne lennie. Javaslom, mostanában legyetek együtt!
2010. ápr. 27. 14:36
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi!Próbálkozunk!:).Ez a negyedik hónap lesz,új hónap új remények,tudom ez a 4 hónap nem sok,de aki nagyon várja annak az:)

Ovu tesztet akartam venni de sajnos nem sikerült,remélem a nélkül is menni fog!

Köszi mindkettőtöknek!

2010. ápr. 27. 18:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Remélem nézitek még?Ma veszek ovu tesztet,7db van benne máris kezdjem szerintetek?Nem akarom hogy a végére ne maradjon,venni pedig nem fogok tudni többet!??
2010. ápr. 28. 08:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Én úgy jártam, hogy vettem ovutesztet, mert már nem tudtam eligazodni a görbéimen. Mindig mintaszerű volt, mégse jött össze a bébi. 3 évig! Aztán egy nagyon lapos, ovutesztelős (sose mutatott ovut és elfogyott) hónap végén nem jött meg. Kiderült, hogy nem középidőben volt ovum. Jó hamar elkezdtem tesztelni, és középidő után 2-3 nappal elfogyott a teszt. Utána sikerülhetett, mert a terhesteszt is csak később lett +. Úgyhogy drukk nektek, és kitartást!30 hetes kismami
2010. ápr. 28. 08:48
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi szépen!

Kellemes pocakos heteket még neked,és majd gyors problémamentes szülést kívánok!

2010. ápr. 28. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!