Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hozzátpálálás de hogyan?

Hozzátpálálás de hogyan?

Figyelt kérdés
Már tul vagyunk az almapürén és a sütőtökös almán eddig minden jól ment. Dehogyan tovább? Mikortól pótol egy evést a z étel? Tejpépet is adhatnék már neki az pótolna egy evést?

2013. jún. 5. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:

A legfontosabbat nem írtad!

Mennyi idős a pici? :)

2013. jún. 5. 15:08
 2/5 A kérdező kommentje:
4 hós. Mivel nem elég neki az anya tej így orvosi engedéllyel elkeztük a hozzátáplálást.
2013. jún. 5. 15:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Lányom tápszeres volt, fiam jelenleg is anyatejes.Mindkettőnél 4 hónapos korában elkezdtem adni tejpépet.Lányom a Milumil vaníliás tejpépet ette csak, a fiam most meg csak a Sinlac port hajlandó megenni.Talán mert ő sosem ivott tápszert..Na mindegy.Most a kicsi 6 hónapos.A sinlaccal már az uzsonna ki van váltva.Úgy hogy szerintem nyugodtan kezd el neki adni.Én azt ajánlom hogy az utolsó előtti étkezésnél add, mert jól eltelíti, és jobban alszik éjszaka!Nálunk ez be vált. :)
2013. jún. 5. 15:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és onnantól van kiváltva egy étkezés, ha utána már a baba nem kér anyatejet/tápszert.De ez idő.Nem kell siettetni.Idő kell amíg a pici megszokja az új ízeket.
2013. jún. 5. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát az én babám is anyatejes és van hogy már nem tud annyit kiszopizni amennyit kellene, de én egyáltalán nem akarok neki semmilyen tejpépet adni.

Mi már kiváltottuk a délelőtti evést gyümölccsel, a délutánit főzelékkel. A többin még szopizik.

De valószínű az esti utolsón is kapni fog ezután egy kis főzeléket és utána szopizhat amennyi jólesik neki. ( tegnap este így csináltam és nagyon bejött.

Aztán lehet megcserélem és délben kap főzeléket, délután cicizik, aztán este megint egy kis főzelék (kb. 100, tegnap is annyit evett este) a másik 100-at meg kiszopizza.

Igen, úgy hiszem ma átállunk erre.

2013. jún. 6. 11:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!