Hogyan készítetek nyers almából almapürét?
a legelején elég ha egy fém kanállal lekaparsz a babának egy két falatot
nem fog neki több kelleni amikor még szokja az ízeket
amikor nagyobb mennyiség kell én a botmixert ajánlom és némi vízzel pürésítsd a nyers almakockákat mert így lesz jó állaga
és ha turbós kaját akarsz hozzá egy pici kekszport teszel hát az valami mennyei eledel és három négy órát simán tűr vele a babád /de szigorúan csak fél éves kor után/
kb mint az előző, de én ugyanannyi vízzel turmixoltam és teaszűrőm leszűrtem.
kekszport inkább féléves kor után sem, inkább dm-es kölespép-por, vagy sinlac, akár 4 hós kortól, vagy milumil 7 gabonás por 6hóstól.
Nem értem miért szakad le a kezed, hiszen pár másodperc alatt kész és nem nehéz.
Nekem almareszelőm van, ez való csecsemők almapépjének készítésére.
Bocsi csajok....nem értem....miért főzitek meg az almát?
Reszelő és kész. Mehet még bele darált keksz, vagy reszelt répa. Így csak kifőzitek belőle azt a kevés vitamint ami még van manapság a gyümölcsökbe.
Hát nekem az almareszelő nem jött be, oké hogy püré lett belőle de mégis éreztem hogy ez nem AZ az állag amit amit el akarok érni, mert hogy is mondjam mintha "rostokat" éreztem volna benne.
Szóval én turmixolom neki az almát, valami mennyei lesz tőle. Rendesen alma krém lesz.
Nem reszelem, hanem kis kockákra vágom az almát, be a turmixba és pár másodperc alatt kész.
Attól a kis rosttól nem lesz semmi baja a babának.
millió gyerek felnőtt almareszelőn lereszelt almával (köztük én is).
8-as!
Akkor sem adom úgy! Mondhat bárki bármit, engem akkor is zavar és először a gyerekem is öklendezett tőle. Másodszor már meg sem próbáltam úgy.
7-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!