Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Ha előbb kezdtem a hozzátáplál...

Ha előbb kezdtem a hozzátáplálást, akkor ugyanúgy kell bevezetni az ételeket, vagy be kell "várni" az adott hónapot?

Figyelt kérdés
4,5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást: alma, barack, répa, sütőtök, édesburgonya, cukkini. Ezeket eszi, külön-külön és keverve is. A kérdésem, hogy haladjak-e a táblázat szerinti sorrendben, vagy ha vmit pl csak 8 hónapos kortól lehet adni, akkor azt várjam be? Egyetlen egy volt eddig, amire kiütései lettek és az a körte, ráadásul nyersen is és párolva is kiütötte. Ezzel várok most már 3. hete, lassan megpróbálhatom újra, vagy felejtsük el a körtét? A brokkolit is csak 7 hónapos kortól lehet, a babám most lesz hat hónapos. Mi legyen? Várjak vele, vagy meg lehet próbálni? Utolsó kérdés: bármit keverhetek bármivel? Persze nyilván ügyelve a hashajtó/székrekesztő hatásukra (nyilván répát, almát és banánt nem adnék együtt).

2013. máj. 27. 18:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát én betartottam a korbeli ajánlásokat. Mi is 4 hónaposan kezdtünk, tehát én megvártam a 8 hónapot ha azt írták elő...persze minden táblázat más, de én egyhez ragaszkodtam nagyrészt :)

Az meg hogy mivel adod érdekes kérdés, mert konkrétan van alma-banán bébiétel :) Én erre nagyon nem figyeltem, csak az ízhatásra, hogy megegye, és ahhoz nekünk mindig kellett gyümölcs, az édesebb zöldségeket sem ette meg soha anélkül, hogy raktam volna bele egy kis őszibarackot, vagy almát...

2013. máj. 27. 18:09
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod! Én azóta figyelem amióta almarépakombótól olyan székrekedése lett, hogy két nap után olyat kakilt ami még egy felnőttnek is fájna.

Rendben, akkor bevárom én is.

Ment a zöld kezecske! ;)

2013. máj. 28. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!