Van aki szünetet tartott és újrakezdte a hozzátáplálást?
Figyelt kérdés
5 hósan kezdtük orvos tanácsára. Most 6 hós és semmit nem fogad el, az elején még csak csak evett belőle, de már odáig jutottunk hogy ki sem nyitja a száját ha odaér a kanál. Arra gondoltam hagyok neki még időt és pár napra befejezem?! Más is tett már így? Használna ez vagy más a gond?2013. máj. 27. 13:08
1/5 anonim válasza:
Nálunk is volt ez kb 6,5 hósan.Én hagytam pár napig,nem próbálkoztam,mert úgy gondolom azzal még jobban megutáltattam volna vele.
Szerencsére bejött a dolog,4-5 nap után ismét elfogadta.
2/5 anonim válasza:
mi tápszeresek vagyunk!3,5 hósan kezdetem neki és egy hét alatt már eljutottunk odáig,hogy a 10 órait almapéppel kiváltottam!aztán hírtelen abba kellett hagynunk a dolgot,mert házat vettünk,pakolnom kellett,költözködtünk,kipakolás egyedül,mert apa dolgozott mellette meg amúgy se bíztam volna rá a csomagolást :) !mind emellett nem volt akkor időm pürét csinálgatni neki meg fél órákat,órákat etetgetni vele,tehát kb 2-3 hétre felhagytam vele!mostanra már beköltöztünk és újból kezdtem VOLNA,HA most nem játsza azt,hogy ökölödik tőle,kinyomja a nyelvével!egyszerűen most nem akarja elfogadni,pedig semmit sem csinálok másképp,mint előtte mikor már sikerült a 10 órait kiváltani...úgyhogy most pihi volt pár napig és most ugyanúgy kezdem előlről,mint először!először csak pici almalé,majd fokozatosat sűrítem neki pépesre,hogy megint elfogadja!tehát almalé után nem egyből pürét adok neki,hanem mindig adok még hozzá pici vizet,hogy fokozatosan legyen majd rendes püré állagú!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Kicsit kétségbe vagyok esve, de akkor másnál is előfordult. Még azt nem tudom, hogy kezdjem én is teljesen elölről, vagy folytassam ahol most leállunk. Közben arra is gondoltam, hogy sok volt ez neki, mert ha beleszámolok akkor már kb.8 fajta új dolgot kapott. Kerestük mi az, ami ízlik neki, védőnő tanácsára. De lehet ez is baj volt. Meg már kb. a kanálban is keresem a hibát, mert olyat is hallottam, hogy az sem mindegy milyen?
2013. máj. 27. 17:53
4/5 anonim válasza:
A lányommal teljesen újra kellett kezdeni. Elkezdtem almalével, aztán fokozatosan püre lett belőle. És mivel ezt szinte egy az egyben ki is kakilta 2 órán belül, leálltunk.
3 hét szünet után kezdtem újra meggy-gyel, aztán barack, banán, répa és aztán alma. Ekkor már majdnem 8 hós volt, és sikerült.
Már 3 éves, a meggy a kedvence, és jól eszik, nem válogat.
5/5 anonim válasza:
A kislányom nagyon bukós volt alapból, és amikor először elkezdtem a hozzátáplálást csak még rosszabb lett a helyzet, így szüneteltettem a dolgot kb 1 hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!