Hozzátáplálás elején ki hogyan "járt el"? :D

En megetettem rendesen az ujbol is, csak annyi hogy azt reggel kapta.
Nem kanalaztam meg szamolgattam,nem neztem tablazatokat, en ennel lustabb vagyok sajnos. Annyit kapott, amennyit kert es abbol amit gondoltam😄
Persze mez, nyers, fustolt cuccok 1 ev alatt nem mentek.
De nyilvan azert is voltam ennyire laza, mert a gyerekem soha nem volt hasfajos se, szoptattam, de barmit ehettem, semmi nem okozott neki gondot. Ugyhogy belecsaptam a lecsoba aztan nem is volt gond.
En pureztem azert 8 hos koraig, de van; aki meg alapbol falatkasan etet, ott se nagyon van szarakodas.

Én kb 3 hétig csináltam ezt az x kanál egy nap aztán több, de aztán rájöttem, hogy nettó baromság, meg sosem fogom tudni így az összes ételt beveztni.
Utána annyira figyeltem csak, hogy az új ízt délelőtt megkapja, hogy ha van valami lássuk időben.
Mellesleg én darabkákkal kezdtem ő azt nem akarta, akkor beadtam a derekam és a pürét úgy ette mintha nem lenne holnap. Ha rajta múlt volna minden étkezés ki lett volna váltva egyből.
Szerencsére azóta is szereti a hasát, jó evő.

Csak annyira figyeltem, hogy egyszerre egy új dolgot kapjon.
De ha ízlett neki, annyit evett, amennyit akart.

Az elején én is úgy csináltam, mint #6. Ma már 2 nap alatt letudom, első nap kevesebbet teszek belőle az újból, másnap többet. Az allergénekkel óvatosabb vagyok. Pl. először csak tojásos tésztát adtam(mármint olyan tésztát, amiben van tojás.) Aztán nem lett semmi, pár nap múlva már egész főtt tojást adtam a kajájához.

#8! Nem toltam túl. Raktam zabpelyhet a püréjébe. Eleinte még megfőztem, de már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!