Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Kell vizet adnom a hozzátáplál...

Kell vizet adnom a hozzátáplálás elején?

Figyelt kérdés
6 hónapos anyatejes a babám, szombaton kezdtem a hozzátáplálást répával. Mást még nem kapott. Pár kanálkával már elszopogat belőle, de utána mindig szopizik még. Kell neki adnom vizet vagy elég egyelőre az anyatej?
2017. jan. 31. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Én úgy tudom, hogy mostantól kell.Védőnőt nem kérdezted?
2017. jan. 31. 20:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Nálunk (külföld) nincs védőnő, csak az orvos. Ő pedig a vizet nem említette, csak hogy miket lehet adni és hogyan fokozatosan. Ha kell adnom, akkor miből a legjobb? Csőrös pohár vagy cumisüveg? Nem szeretném, ha gondunk lenne a szoptatással cumisüveg miatt.
2017. jan. 31. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Nem muszáj adnod, ha mèg csak pár kanállal kap ès utána úgyis szoptatod. Ha már kiváltottatok egy ètkezèst, akkor már kínáld vízzel. Persze most is kínálhatsz egy-egy kortyot, hogy tapasztalja ezt is, èn legalábbis így tettem. Mi csőrös poharat használunk.
2017. jan. 31. 21:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. jan. 31. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:
57%
Igen érdemes hozzaszoktatni. Én pohárból adtam neki. A rituális miatt is. Étkezés kanállal majd pohár víz. Sok idő volt míg megszokta. Kb 6-7 hónap. De kitartò voltam. De már nagyon szereti a vizet. Két és fel éves, és nem szereti a gyumolcsleveket. Csak víz. Mióta Bölcsibe jár, azóta a teát is megossza. Ja és ő is anya tejes kizárólag
2017. jan. 31. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!