Hozzátáplálás mikor hogyan?
Figyelt kérdés
7 hónapos a kislányom, már kivántottuk az ebédet. Most kezdem adni neki vacsorára tejpépet. Mikor adjak neki gyümölcsöt délután?A tízórait mikor kezdtétek el és mivel?/ ezek csak kérdések, nem sietem el csak kíváncsi vagyok /Mikorra váltottátok ki a tízórait, ebédet, uzsonnát, vacsorát? ( azt is írjátok mikor kezdtétek el) köszi a válaszokat!2017. jan. 4. 09:46
1/6 anonim válasza:
4 hónaposan kezdtük gyümölccsel, majd fokozatosan főzelékekkel, egyéb ételekkel. 7 hónaposan már csak reggel és este szopott. Ha későn kezded el, akkor nem fog rendes ételeket enni, mert nem szokott hozzá.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Nálatok mi egy napi menü? Pl tegnap mit evett egész nap?
2017. jan. 4. 10:00
3/6 A kérdező kommentje:
Mármint nem tudom most mennyi idös, kb hét hónaposan hogy volt?
2017. jan. 4. 10:01
4/6 anonim válasza:
6 hónaposan kezdtük, mi a tízórait váltottuk ki először, kb. 1 hónap alatt. Gyümölcsöt szokott kapni gabonával, túróval vagy joghurtta (már 11 hónapos) Aztán az ebédet, főzelék husival vagy kis átalakítással azt, amit mi eszünk. Amikor még nem evett nagy mennyiséget, akkor ez uzsonna volt inkább 3-4 körül, most 2 kürül kapja. 10 hós koráig ez a 2 étkezés volt neki. 5-6 között uzsonnázik tejpépet, kenyeret sajttal, vagy maradék főzeléket. 8- kor tápszer, éjjel alszik és reggel 8 körül megint tápszer. Így állunk most, 3 étkezés kiváltva, többet nem is tervezek egyenlőre
5/6 anonim válasza:
Én 4 hónaposan kezdtem, és a tízórait uzsonnát váltottam ki előbb.
Reggeli tápszer, tízórai gyümölcs+keksz, ebéd főzelék vagy üveges bébiétel, uzsonna tejpép, vacsora tápszer.
Kb így volt.
Aztán 8 hónapos kortól kezdtem a túrót, sajtot, akkor túró+gyümölcs volt a tízórai.
6/6 anonim válasza:
El ne hidd a marhaságot, amit az első írt, nulla tájékozottsággal.
Utálom az ilyent, amikor valaki ökörséget terjeszt...
6hó előtt eleve nem javasolt a ht, elrontja a bélrendszert, olyan károkat okozhat, ami nem javítható.
Az átlag egy évesek még javarészt szopiznak, tápiznak,ez teljesen normális.3évig amúgy is javasolt napi 500ml tejalapú folyadék.
17hós fiam 4xtápizik még, mellette rendesen eszik.
Gyümit én de adnék, hogy esete már ne erjedjen odabent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!