Mindenki betartotta hozzataplalasnal az x napig csak egy etel dolgot?vagy ezt csak az elejen kell szigoruan betartani?
Kislanyomnak erzekeny a belrendszere..tejmentes " dietan " vagyunk es kifejezetten szolt a doki hogy az 5 nap kostoltatast minden uj etelnel bekell tartani hogy lassuk van e valami gond vele vagy sem. Kesobb ujra rakerdesztem es mondta h az 5 nap az legyen 5 nap.
Sok kismamat hallok latok hogy uj etel bevezetesenel mar 3-4 nap utan adnak neki ujat.
Oszinten hosszadalmasnak tartom az 5 napot..termeszetesen betartom de a gondolat csak ott jar a fejembe ...ha allergiaja lenne az jelentkezne az elso napokba nem?
Ki meddig vart uj etel bevezetesenel?
( nalunk : repa , krumpli, most van az edeskrumpli es vasarnap jonne az alma )
Hát akármit adtam neki, mintha téglát kakilt volna tőle, szóval muszáj voltam keveset és nem tudtam túl változatosan adni , így megvolt neki bőven hogy pár napig csak egyet kapott.
Mostmár hajlik afelé hogy blw
-s baba legyen , de még most is kőkemény neki , mert sokmindent kell megszoknia a beleinek.
Biogaiaval is próbáltunk javítani a helyzeten, de nem lett lazább :)
Sok víz meg türelem.
Nem tartottam be és most a harmadiknál sem.
Max akkor kapja 2.nap is ugyan azt ha megbontom (ha épp üveges van, de kap házit is) és nem eszi meg teljesen. Akkor másnap belekeverem sinlacba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!