Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hozzátáplálás elején vagyunk,m...

Hozzátáplálás elején vagyunk,mindent megeszik,de székrekedése van. Mit mivel kevertetek? Napjában többször eszik,nem nagy mennyiségre kell gondolni,mindig mást kap

Figyelt kérdés
aug. 15. 15:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idos ?

Nem erett meg az emesztorendszere meg.

aug. 15. 15:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne kapjon mindig mást, mert nem fogod tudni, mi okozott problémát, ha okoz.

Pár napig mindig ugyanazt.

aug. 15. 15:57
 3/12 anonim ***** válasza:
Mennyit iszik?
aug. 15. 16:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Mármint így nyáron és amúgy is, az anyatej mellett még vizet mennyit iszik. Kínáld gyakran, lehet csak kevés a folyadékbevitel, ilyenkor simán a másfélszeres vagy akár a duplája is szükséges lehet.
aug. 15. 16:33
 5/12 anonim válasza:
100%
Sok minden lehet a bibi. Mennyi idős? Miket adtál neki eddig? Mennyi folyadékot iszik? A hozzátáplálást gyakran 1-1 új ízzel kell kezdeni ami könnyű illetve pici mennyiséggel csak ízleltetni. Írj le több infót
aug. 15. 16:59
 6/12 A kérdező kommentje:
Alma,répa,krumpli,rizsa,sütőtök,őszibarack,szilva,zabpehely amiket eszik,ja meg csirke mell.3 naponta kapta az újat. Pár nap múlva 7 hónapos
aug. 15. 21:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Új íz hetente egyszer! A krumpli, banán, alma, répa fog. Mindig tegyél hozzá egy kis őszibarackot vagy szilvát. Nekem ezt javasolt a védőnő. Bevált.
aug. 16. 18:44
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi 7es.főve vagy nyersen teszed hozzá? Én mindent főzök
aug. 18. 18:18
 9/12 anonim ***** válasza:
7- es , hetente egyszer 😂😂😂
aug. 18. 22:40
 10/12 anonim ***** válasza:
7es vagyok. Fagyasztottam le feldarabolva, abból szoktam 3-4 kockát vagy egy egészet frissen nyersen vagy vettem bébiételt, volt, hogy azzal kevertem el.
aug. 19. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!