Majonézt ki mikor adott a babának?
Figyelt kérdés
tegnap 19:30
11/15 anonim válasza:
Boltit nem szoktunk venni, házit pedig csak 2 éves kor után. A tojás is házi, amiből készül, néha elég koszos, nyersen úgy, hogy ráadásul már állt is valamennyit, nem szívesen adnám kicsi gyereknek.
12/15 anonim válasza:
40 ev alatt nem sokszor ettem majonezt, sosincs itthon, szerintem meg nem is evett a 10 evesem.
13/15 anonim válasza:
1,5 éves kora után már adtam volna neki, de nem szeretné megkóstolni sem. ÉN szeretem, van itthon, ő még nem evett belőle. 5 éves
14/15 anonim válasza:
1 éves kora után valamikor, amikor már kicsit lazábban kezdtem kezelni ezt a hozzátáplálás kérdést. Nem tudom, pontosan mikor, mindkét gyereknek valahogy az 1 és 2 éves kora közötti időszakban, sültkrumplit, virslit, fasírtot, akármit mártogatni, melegszendvicsre rácsorgatni, ilyesmi módon.
Az enyémek szeretik. Meg a ketchupot is. Lehet ítélkezni, hogy ilyen vackokat adok nekik :D Szerencsére amúgy nem válogatósak, 2 és 4 évesek már, kiegyensúlyozott az étrendjük, néha szerintem beleférnek az ilyen "bűnösségek".
15/15 A kérdező kommentje:
11 hós múlt,oroszsalátára tettem,boltit,épp csak pár falatot evett
ma 11:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!