Minden megfogja a hasát. Mit adjak neki?
Sziasztok! 7 hónapos babámnak bármit vezetek be, megfogja a hasát. Egész éjjel szenved, erőlködik. Reggelre kis gubacs szokott lenni a pelenkában. Délelőtt és ebédre szoktam kóstoltatni amennyi jól esik neki. Folyadékot vizet kínálok többször, összesen kb 50-60 milit iszik, illetve anyatejet kap.
1 hónapja kezdük. Ezeket kapta: alma, barack, banán(pici mennyiségben), meggy, répa, krumpli, édeskrumpli, sütőtök, brokkoli, csirkehús, glutén. A barack hajtotta meg picit, de minden más bármilyen pici mennyiségben szorulást okoz.
Védőnő a dulcosoftot ajánlotta, de ez állandó probléma, inkább nem gyógyszerezném mindig.
Ilyen helyzetben mit adnátok neki, ami segít?
Köszönöm előre is.
Ettől több víz kellene a ht mellé.
Illetve a màr kóstoltatott pürék mellé adj barackot, szilvàt.
Ne keverd össze, mert akkor csak a barack/szilva izét szeretné majd.
Inkàbb az egy kanàl brokkoli, egy kanàl barackot próbàld ki
Pedig a sütőtök székletlazito hatású, én azt sokszor adtam neki. Plusz szilva. Esetleg keverj étkezési babaolajat az ételébe.
Én egyébként 7 hós korától kb bevezettem neki a natúr joghurtot. Naponta vagy kétnaponta azt kapott gyümölccsel és az segített.
Befejezni nem szeretném. Tetszik neki az evés, a szánkból is kinézte már egy ideje, de a 6 hónapot megvártam.
Próbálok minél több folyadékot adni. Így néz ki a napunk:
Reggeli - anyatej
Tízórai: új íz, víz, anyatej
Ebéd: amit már evett, víz, anyatej
Uzsonna:anyatej
Vacsora: anyatej
Éjjel minimum 2x eszik még.
Napközben is kínálgatom vízzel. De próbálkozok tovább.
Sajnos a sütőtök is fogja a hasát. Próbáltam főzve, bébi ételben, keverve.
Amúgy miért lettem lepontozva? Hát mi rosszat vétettem már?:D
Négyes voltam.
Én mindenkit felpontoztam. Nem tudom miért jó ez valakinek...
Nekem hasznosak voltak a válaszok, köszönöm szépen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!