Főzőtejszínt rakhatok 13 hónaposnak krémleveshez?
Nem muszáj tejszínt tenned bele, úgyis finom :) Magatoknak meg szórj bele sajtos nachos chipset, azzal brutál jó lesz :)
Egyébként meg adj neki nyugodtan mindent. 1 éves múlt.
Én először a gyerekem 7 hónapos korában adtam neki tejet, azzal főztem a tejbegrízt.
S mivel semmi baja nem lett, így simán kapta a tejszínes ételeket is. Konkrétan ugyan azt ette amit mi.
Valami dinoszaurusz a háziorvosotok?
A legujabb ajanlasok szerint minél előbb be kell vezetni minden allergént, annál kevesebb az esély az allergiára.
Mondjuk csináld meg a levest főzőtejszínnel, etesd meg vele, és be van vezetve. Kész. Nem kell akkora feneket keríteni ennek.
Babáknak/gyerekek ek a magasabb zsírtartalmú tej a jobb. 3-3,5% ha van, a benne lévő vitaminok zsírban oldódnak. Én simán főztem tejbegrízt a nagyobb gyerekeimnek és adtam belőle pár kanállal a kicsinek is 🫣🤣 Cukrot nem szoktam bele tenni amúgysem, mindenki szórja/ízesíti magának, a picinek egy kis gyümipürével kevertem.
Nem kell ám ennyire rástresszelni erre a hozzátápláláa dologra. 🙂
#4 voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!