Fèl evőkanàlnyi mèztől lehet bajuk?
Kérdező, szerinted egy egy éves és két napos baba megeheti, mert a méz tudja, hogy a gyerek elmúlt egy éves?
Ha van benne, mindegy, mekkora eszi meg. De kb nulla az esélye, hogy legyen benne.
#11 Nem a méz tudja, hogy elmúlt 1 éves, hanem a gyerek immunrendszere lesz 1 éves korára elég érett ahhoz, hogy a botulizmust okozó kórokozóval megbirkózzon. Valószínűleg a 364 napos és a 366 napos gyerek között nincs különbség, de valahol meg kell húzni a határt. Az viszont biztos, hogy a 9 hónapos és az 1 éves között azért még elég nagy a különbség.
De amúgy a bolti mézeket hőkezelik, úgyhogy közel lehetetlen, hogy probléma legyen tőle.
Nem , nem gyógyítható , de ezt minden cikkben ben írják , mondjuk én már vettem volna a fáradságot hogy legalább olvasok róla.
A 4 es válaszolo meg egy tipikus észlény, engem sem utott még el az autó de ez nem azt jelenti hogy mást sem 🙄 .
A kulcsszó itt az, hogy NAGYON RITKA. 1 az 1 millióhoz az esély, hogy botulizmusos legyen a babád - ahogy itt írta is valaki, hogy a 10 milliós Magyarországon kb. 10 eset van évente.
Szóval én megnyugodnék, nem valószínű, hogy a babádnak valami baja lesz.
Kerdezo, 12 ora - 14 nap az inkubacios ido. De most ezen ne stresszelj tenyleg, nagyon minimalis az eselye, hogy bajuk lesz. MegvN, de kicsi. Ugyanannyi mint valaki aki autóba ül , és autó balesetet szenved megvan az esély de azért nem sok szerencsére.
Nyugodj meg.
Egy diplomas apolo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!