S. O. S, tegnap ettem egy evőkanálnyi párolt káposztát, ettől lehet? Többi lent.
Tudom, nem kellett volna, de bevallom, megfeledkeztem a "k" betűsökről.
Most váltottunk hasfájós gyógyszert, így nem tudom, hogy az nem hat, vagy attól a 2 falat káposztától lehet, hogy így szenved? Álmából is felsír, fejét a matracba fúrja. És megszakad a szívem, hogy nem tudok mit tenni:(
Az én babámnak a szeles időben fájt a pocija. Teljesen mindegy volt, mit ettem... Szerintem ne legyen lelkiismeret furdalásod.
És tényleg majd kinövi, addig légy türelmes!
Ennyi puffasztó étel nem okoz ilyen nagy gondot. Biztos vagyok benne, hogy mástól van.
Próbáld hasra fektetni egy picit, hátha a puki úgy könnyebben kijön.
Az én gyerkőcöm már 2 éves, de ebben a lökött időben totál ingadozó a hangulata és teljesen más az alvása is.
Infacol?
Szerintem az minimális mennyiség ilyen tünetekhez! Aztán ki tudja... Türelem!
Egy hónapig szedtük az Infacolt, és mivel egy hete úgy láttuk, hogy nem igazán van már olyan hatása, mint az elején, Gripe Water-re váltottunk. Ezért nem tudom, mitől lehet. De ezek szerint a kis káposzta nem lehet nagy gond. Hát türelmesen próbálkozunk...
Köszi a válaszokat!
Attól a kis mennyiségtől biztosan nem fáj a hasa.
Nekünk gyógyszer helyett a masszírozás jött be. Lábait felemelve körözve, és az átlapolós hasmasszírozás, az segít a szeleknek távozni, nekünk még néha hőmérőzni is kellett, hogy tudjon kakilni, annyira fájt sokszor a pocija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!