Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Nem eszi meg amit készítek...

Nem eszi meg amit készítek neki csak a kész dm-es püréket?

Figyelt kérdés
Anyukák most kezdtük a hozzátáplálást a kicsivel, és egy gond van ezzel hogy amit én csinàlok neki nem eszi meg. Próbáltam neki több dolgot bevezetni mint gyümölcsöt és zöldséget is. Már csináltam mindehogy ahogy tanácsolták, ahogy a könyvekben van de semmi. Megpróbáltam neki a boltit adni abból felét megette tehát ízlett neki. Most etessem őt boltival? Tanàcstalan vagyok. Valaki jàrt màr így köszönöm :)
aug. 16. 12:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%

A tápszerest sem kell hamarabb hozzátáplálni. Esélyesen nincs még kész a hozzátáplálásra, azért nem fogadja el.

Nyugi, a kényszerérett, fóliában termelt, import cuccból készült házi püré sem csodacucc.

De látszólag te inkább a téves infoknak hiszel.

aug. 16. 17:54
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a bolti pureben több minden van és ellenőrzött bio forrásból vannak ráadásul. Talán még jobb is, mint a házi koszt egy ilyen pici babának.
aug. 16. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!