Nem eszi meg amit készítek neki csak a kész dm-es
püréket?
Figyelt kérdés
Anyukák most kezdtük a hozzátáplálást a kicsivel, és egy gond van ezzel hogy amit én csinàlok neki nem eszi meg. Próbáltam neki több dolgot bevezetni mint gyümölcsöt és zöldséget is. Már csináltam mindehogy ahogy tanácsolták, ahogy a könyvekben van de semmi. Megpróbáltam neki a boltit adni abból felét megette tehát ízlett neki. Most etessem őt boltival? Tanàcstalan vagyok. Valaki jàrt màr így köszönöm :)
Enyém is ezt csinálta. Nem voltam szivbajos, adtam neki a boltit, aztán 11 hós korától elfogadta azt is, amit én főztem. Néha persze beprobalkoztam, hogy egyen a főztömből, de nem tetszett neki. 🥲
aug. 16. 12:56
2/12 anonim válasza:
En szemely szerint inkabb megprobalnek BLW-zni termeszetesen a szabalyok nagyon szigoru betartasaval. Ezeknek a bolti pureknek valahogy mindnek ugyanolyan ize van, fura. De ha nem ternel at, akkor ne csinalj ebbol problemat, add neki a boltit, semmi baja sem lesz tole.
aug. 16. 13:04
3/12 anonim válasza:
Mint az egyesnél. Én bolti pürékkel etettem. Az én püréimet nem ette. Közben elkezdte enni, amit mi ettünk. 9 hónaposan brokkolis-lazacos tésztát evett karácsonykor, kézzel 😅 nem standard blw volt de mi így csináltuk és bevált.
aug. 16. 13:22
4/12 anonim válasza:
Add neki a dm-eset semmi baja nem lesz tőle,nyugi,nem fog purezve érettségizni. A bebizeteleknek elég szigorú a szabályozásuk,megfelelnek a gyereknek.
Én is eljátszottam ezt az elsővel,amit tanacsolhatok hogy a saját idegrendszered kimelése miatt ne aggódj tulsagosan a gyerek kajalasan.
aug. 16. 13:23
5/12 anonim válasza:
Szinten sokáig üveges ételt kapott a kislányom :) nálunk mondjuk kicsit nehéz volt a váltás a házi koszt rá utána, de ez nem törvényszerű. 2,5 éves múlt most és elég válogatós de az szerintem nem emiatt van.
Add neki nyugodtan néha meg próbáld amit te készítesz.
aug. 16. 13:24
6/12 anonim válasza:
Hát csak az marad. Semmi baja nem lesz tőle. Az enyémek sem ették meg amit én kotyvasztottam
aug. 16. 13:54
7/12 anonim válasza:
Mennyi idos ? Ugye nem 4 honapos ?
aug. 16. 14:18
8/12 anonim válasza:
Semmi baj az üvegessel. Ha azt fogadja el, add azt
aug. 16. 14:29
9/12 anonim válasza:
Sokkal biztonságosabb egyébként a bolti. Amit otthon keszitesz nem tudhatod, hiába termeled a kertedben, a a talaj vízen keresztül átmegy minden.
aug. 16. 14:38
10/12 A kérdező kommentje:
A kicsi 5hónapos múlt. Kezdetektől fogva tápszeres baba ezért is kezdtem a ht előbb valamivel.
Akkor anyukák ne aggódjak ugye? Mert több anyuka mondta hogy a bolti püréktől nem lesz egészséges, nem kap annyi vitamint stb ijesztgetések
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!