Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 9 hónapos babának étrend? Nem...

9 hónapos babának étrend? Nem hajlandó meginni a tápszert.

Figyelt kérdés

Sziasztok! 9 hónapos a kislányom, már lassan 2 hónapja nem issza meg a tápszert, már rengeteg fajtát probaltuni

Tápos baba volt kezdettől fogva. Folyékony ízesített tejpépet adtam neki az utóbbi idobe, azt néha még megitta. De pár napja már azt is elutasítja, ordít ha azzal kínálom. A kérdésem az lenne, hogy hogy néz ki egy ilyen "tápszermentes" baba étrendje?

Már nemtudom mit adhatnek neki.

Reggelink: Pogácsa/kifli, vaj, sajt, felvágott és ha még kér akkor egy fehér joghurt.

Tízórai : gyümölcspüré, vagy gyümölcs cumiba

Ebéd: húsos, zöldséges bébiétel vagy üveges, vagy én készítem/ leves

Uzsonna: Yogolino baba puding, esetleg banán, keksz, vagy kukoricás bébinasi

Vacsora: szintén kifli, vagy croissant belseje.

Napközben tea, víz, babagyümölcslé gond nélkül. Ha én bármit eszek, abból is kér kóstolót. Persze csak olyanbol adok, amit már szabad neki is.

Alvás előtt eddig szokott inni vaníliás/bananos/csokis/kekszes tejpépet, de már nem kéri egyiket sem és nemtudom mi tevő legyek. Sorra öntöm ki a nem megivott pépeket.

Napi 3x kellene még elvileg tápot innia, el vagyok keseredve. Volt így valaki?

aug. 6. 13:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Tapszereket probalgatni tovabbra is.

Cukros, mu bebietelek meg feldolgozott elemiszerek helyett igazi, teljes erteku etrend. Jo minosegu husok, halak, huvelyesek, tejtermekek hozzaadott cukor nelkul. Kovaszos kenyer, zoldseg, gyumolcs.

aug. 7. 22:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!