Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Cukkinit hogyan fagyasztom le?

Cukkinit hogyan fagyasztom le?

Figyelt kérdés

Szeretnék eltenni, de nem tudom, hogy ezt főzve adják a babának? Neten nyerset olvastam, de úgy tudom minden zöldséget meg kell főzni nekik, főleg eleinte. Arra gondoltam, hogy hámozas, kockázás és bele a párolóba, majd összeturmixolom. Így kiolvasztás után nem lesz undi állaga?

Ja, és magokat ki szedjem neki, vagy mehet bele az is? 😃 én magam nem szeretem a cukkinit, szóval sokszor nem főzök cukkinis ételt és halvány fogalmam sincs😂 azt tudom hogy amúgy ehető, na de a babának is?

Köszönöm!

aug. 1. 10:33
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Megházmozva, kimagozva, megfőzve.
aug. 1. 10:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Reszelve szoktam eltenni mag nélkül. Kiolvasztás után sózom, kinyomkodom és zöldségfasírtba, omlettbe teljesen jó. Gyereknek fogalmam sincs, de szerintem kis adagokban tenném el neki és főzve, pürésítve valamivel kombinálva biztos jó.
aug. 1. 11:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én hámozva, kimagozva, kis kockákra vágva fagyasztom le. Frissen párolom és kombinálon hússal, más zöldségekkel. Én nem pürésítve tenném el.
aug. 1. 11:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!😊 végül csináltam pürét és hagytam meg nyersen is, aztán meglátjuk melyik lesz a jobb fagyasztás után 😁
aug. 1. 12:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Minek? Egész évben kapható.
aug. 2. 13:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Mert kaptunk egy jó nagy darabot és sajnáltam volna kidobni 🤷‍♂️
aug. 2. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia, nem. Pici vizet fog engedni azt leöntöd róla. Folyamatosan előrefőzök neki és legfagyasztom, így csak reggelenként elöveszem és megmelegítem.
aug. 4. 17:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!😊
aug. 4. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!