A zöldségeket, gyümölcsöket hogyan teszitek a fagyasztóba télre? Főzve vagy nyersen? Pürésítve vagy csak darabolva? Pl:őszibarack, sárgabarack, szilva, cukkini, brokkoli. Stb.
cukkinit karikázva mert abból még tudok vékony csikokat varázsolni de karikára is jó mert abból zöldköretnek is jó
brokkolit rószákra szedve
őszibarackot magozva és negyedekbe vágva - ha kiolvadt egyszerübben lejön a héja
s.barackot magozva felezve
szilvát magozva felezve
előfőzni semmit se szoktam...
nekünk már majdnem két éves igy nem pürésitek... és van amit nem állok le fagyasztani mert nem érdemes
ilyen a répa, a borsó meg a kukorica és a spenót ezeket inkább mirelitben veszem ha akcióban van..
hű, hadd gondolkodjak, mi van a fagyóban...
szilva nyersen, kimagozva
tök, cukkini kockára vágva, nyersen
cékla főve, félbevágva
meggy nyersen, kimagozva
barackot még nem tettem el, még brokkolit sem találtam, de azt úgy fogom eltenni, mint a karfiolt, forrázva, rózsára szedve. Borsót nyersen tettem el, de már elfogyott, most a bolti fagyasztottat fogjuk kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!