Mit csináljak a gyerekkel, ha nem akar enni?
"Én úgy láttam akkor jónak és elkezdtük. Kész."
Csúnyán elb@sztad. Kész. Most ne neked álljon feljebb, hanem állj le a gyerek erőszakos tömésével, mielőtt az egész életére elkúrod az étkezéshez való viszonyát.
21,
Azért trollozunk, mert nem akarjuk elhinni, hogy van olyan hülye mint te, aki képes erőszakkal, a baba szaját szétfeszegetve tömni a gyerekét
A magyar átlag sajnos nem áll ettől távol.
Röviden: nem kell soha tömni, nem liba. Ha csukva van a szája, nem kéri. 6 hónapos korig kizárólagos tej/tápszer ajánlott (who ajánlás), utána elegendő 1-2 kanálnyi étel is 1 éves korig. Addig is a tápszer/tej az elsődleges. Igen, ez jelentősen kevesebb, mint egy üveg bébiétel, ha zavar, készíts te pürét, és porciókban fagyaszd. A gyomra kb akkora, mint az ökle. Képzeld el, hogy beléd próbálna valaki 3-4 liter vizet nyomni meg 2 db 50 centis pizzát egyetlen étkezésre. Te is sírnál meg tiltakoznál, főleg ha közben a fogad is fáj és lüktet, ha hozzáér az étel. Igen, konkrétan bántalmazás a csukott szájába ételt tömni, akkor is, ha nem tetszik.
Tudom, hogy nehezedre esik gondolkozni, de próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!