Zavarna-e ha gyermeked mamája olyan ételt adna nagy mennyiségben neki, ami még nincs bevezetve?
Tudták, hogy mit evett már a pici? Rosszat biztos nem akartak. Régi korban bátrabban adtak mindent a babának. Nálunk a tininek van olyan betegsége, hogy nagyon kell figyelni mit ehet. A férjem anyukája szerint több mindent is ehet, mert egy kevéstől nem lesz baja. Na az ilyen kiakaszt. A nem lesz baja azt takarja, hogy tönkreteszik a vastagbelét, de valahogy nem értik meg.
Szerintem ilyen egyszeri alkalom miatt ne legyen vita, de mondd el, hogy rosszul volt a pici és legközelebb figyeljenek oda!🙂
Alapvetően zavarna, nem is feltétlenül a mit ehet, mit nem kérdés miatt, hanem az elv miatt. Ha én szépen megkérem, hogy ne adjon a gyerekemnek példának okáért szőlőt, akkor legyen szíves, ne adjon. A szőlő lehet akármi más is.
De persze azért nem mindegy, hogy milyen kajáról van szó, és mekkora a gyerek. Írta valaki az első oldalon, hogy a 3 hónapos gyerekének adott disznópörköltet a mama, hát ezért én is elküldtem volna a halál fszára (a saját anyámat is, nem csak az anyósomat), és utána nem kellett volna babáznia egy darabig.
Ellenben volt olyan, hogy anyuméknál arra mentem ki a konyhába, hogy a bátyám (aki eskü rosszabb mint egy mama ilyen szempontból) épp egy kiskanál vaníliapudingot ad a nem is tudom, talán 7 hónapos fiamnak, akit már akkor 2 hónapja hozzátápláltam. Na ezen pl nem balhéztam, azért nem ugyanolyan meredek, mint a pörköltes sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!