Aki fagyaszt le a babának főtt husit: 9 hónaposan mixek e vagy darabosan célszerűbb már?
Utolsó szóra pedig: Egyébként NEM véletlen írtam a kérdést úgy, hogy aki fagyasztott, attól kérdezem.. De látom így is meghaladta a képességeket az olvasás. Csak tudnám miért mindig a legsötétebbek verik a legjobban a tamtamot.. 🙄
Tele fogyatékosokkal a világ, íme a példa mondjuk..
6 os vagyok.
Jajj de cukik vagytok...
Gyengebbek kedveert...azert irok ilyen lassan mert latom nem tudsz gyorsan olvasni.
Szoval...te agyoniskolazott..
Letzeik kes...tudod vagni lehet vele...meg minden...a nyers hust..mondom nyers...na vissza a fozeshez mert latom a mirelit az agyatokban van...a konyha meg csak latvanyossag, hogy lassak neked is van olyan..
Szoval aranyom...ha mindenkepp ilyen emancipanci vagy...
20-25 gramm hus...tudod felkockazva...nyersen...tanyasi..nem am az a szemet multis sz.r amit mi eszunk...mert te tudod a tutit..
1 repa...nyilvan ez is frissen kirantva a foldbol...megverekedve a vadnyuszival erte, hogy el ne vigye...
Szoval egy kis labas fedovel...gaztuzhelyen felforralva amig meg nem fo...15-20 perc ertelmisegieknek....kb 30-50 perc a feszbukosoknak...
Ha ez sikerult megoldani anelkul hogy magadra gyujtsd a hazat...mar egy lepessel kozelebb vagy ahhoz, hogy a gyerek FRISS etelt egyen es nem fagyasztottat mert anyuci nem er ra am minden nap vagy ketnaponta pepesiteni 30 perc alatt FRISS etelt neki...
Szoval ha a szarkasztikus valaszbol nem jott le, hogy a lenyeg a frissessegen van akkor aranyom...hajra...csak igy tovabb..
Aldas..bekesseg
Istenem mennyi fogyatékos van ezen az oldalon! XD
Nem olvastam el a teleregényed 12, mert halál unalmas és az első 2 sor elég volt, hogy lássam a korlátoltságot. Szerintem értetlen vagy. De bármit is írtál, hidd azt, ha így jobban érzed magad. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!