Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Aki fagyaszt le a babának...

Aki fagyaszt le a babának főtt husit: 9 hónaposan mixek e vagy darabosan célszerűbb már?

Figyelt kérdés
jún. 15. 16:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Utolsó szóra pedig: Egyébként NEM véletlen írtam a kérdést úgy, hogy aki fagyasztott, attól kérdezem.. De látom így is meghaladta a képességeket az olvasás. Csak tudnám miért mindig a legsötétebbek verik a legjobban a tamtamot.. 🙄

Tele fogyatékosokkal a világ, íme a példa mondjuk..

jún. 24. 12:42
 12/13 Leveltetu ***** válasza:

6 os vagyok.

Jajj de cukik vagytok...

Gyengebbek kedveert...azert irok ilyen lassan mert latom nem tudsz gyorsan olvasni.

Szoval...te agyoniskolazott..

Letzeik kes...tudod vagni lehet vele...meg minden...a nyers hust..mondom nyers...na vissza a fozeshez mert latom a mirelit az agyatokban van...a konyha meg csak latvanyossag, hogy lassak neked is van olyan..

Szoval aranyom...ha mindenkepp ilyen emancipanci vagy...

20-25 gramm hus...tudod felkockazva...nyersen...tanyasi..nem am az a szemet multis sz.r amit mi eszunk...mert te tudod a tutit..

1 repa...nyilvan ez is frissen kirantva a foldbol...megverekedve a vadnyuszival erte, hogy el ne vigye...

Szoval egy kis labas fedovel...gaztuzhelyen felforralva amig meg nem fo...15-20 perc ertelmisegieknek....kb 30-50 perc a feszbukosoknak...

Ha ez sikerult megoldani anelkul hogy magadra gyujtsd a hazat...mar egy lepessel kozelebb vagy ahhoz, hogy a gyerek FRISS etelt egyen es nem fagyasztottat mert anyuci nem er ra am minden nap vagy ketnaponta pepesiteni 30 perc alatt FRISS etelt neki...

Szoval ha a szarkasztikus valaszbol nem jott le, hogy a lenyeg a frissessegen van akkor aranyom...hajra...csak igy tovabb..

Aldas..bekesseg

júl. 2. 22:40
 13/13 A kérdező kommentje:

Istenem mennyi fogyatékos van ezen az oldalon! XD

Nem olvastam el a teleregényed 12, mert halál unalmas és az első 2 sor elég volt, hogy lássam a korlátoltságot. Szerintem értetlen vagy. De bármit is írtál, hidd azt, ha így jobban érzed magad. 🤣

júl. 4. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!