Aki fagyaszt le a babának főtt husit: 9 hónaposan mixek e vagy darabosan célszerűbb már?
Gyereke válogatja.
Nálam egyik sem evett ilyenkor még darabosat.
A nagyobb 1 éves kora után, a kisebb 11 hónaposan állt át darabosra
Köszi a válaszokat!
Végül fele darabosan, fele turmixolva lett jégkockatartóban, biztos, ami biztos.
A halat pl darabosan imádja.(krumpli, brokkoli is). Néhány dolgot meg csak maszatol darabosan, husit még csak most próbálja, de tegnap inkább maszatolt vele, így felesben maradtam. :)
Baszki ez komoly? Nincs egy fél órátok, hogy frissen megfőzzetek egy csirkecombot két répával meg egy petrezselyemmel, annak a gyermeknek? És csodálkozunk , hogy tele van fogyatékosokkal a világ...
Nekem is van két gyerekem, de soha nem adtam fagyasztott szart nekik, se kicsin se nagyon...
Hajrá...biztos ez a jégkockásdi az új divat vagy valami..
Ja és mielőtt itt a hős anyák fellázadnának ellenem....én vagyok az apuka.
6!
Te amúgy jól vagy?
9 hónapos gyerekről van szó aki meg nem eszik darabos ételt!
És mi a bajod azzal ha a házi vágású csirkémből teszek el neki a fagyasztóba lepürésítve jégkocka tartóban? Mert egy ekkora gyereknek akkora az egyszeri adagja húsból! Ha nagyon belendül maximum 2.
És nem tudom milyen új divatról beszélsz, 10 éve a nagyobb lányommal is ugyanúgy csináltam mert baromi praktikus dolog, nem keletkezik felesleg és nem romlik meg
7 Engedd el.. :)
“És csodálkozunk , hogy tele van fogyatékosokkal a világ...”
pont a 6-os érzelmi színvonala tükrözi ezt legjobban. Látszik fingja sincs a dolgokról. A sötét embernél már csaj az alpári sőtét van lejjebb, azt maximálisan hozza.🤭🤭
Az értelmes apuka gondolom ha már ennyire “képben van” táplálkozástudományból, akkor biztosan tudja, hogy a fagyasztással nem veszít az értékéből jelentősen az étel.
Gondolom azzal is tisztában van, mennyivel jobb, egészségesebb a háztáji, a multis, xféle adalékanyagos és húspótlós társainál. Gondolom te tanyán élsz (stílusod alapján esélyes ;)), és minden nap magad vágtad le a csirkét a gyereknek.
Akkor hadd kérdezzen meg, ha 15-20 g húst eszik, te mi a …-t csinálsz a maradék kilóval?
Mert mi is főzünk ám állandóan, de az én babám nem a multis moslékot eszi mint te/ti, hanem igazi, kapirgálós csirkét/húst!
Megsúgom halkan (de pszt🤫), hogy ezek a minőségi húsok lefagyasztva is jobb minőségűek, mint azok.
Ugyanígy kap halat is. ;) szóval az én gyerekem köszöni, jól van, jobban mint te. 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!