Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Tejfölt mikor vezettétek be?

Tejfölt mikor vezettétek be?

Figyelt kérdés
Tejet tudom, hogy 1 éves korig nem ajánlott.
jún. 4. 19:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
7%
Fogalmam sincs mikor evett először, szerintem oviban
jún. 4. 20:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Oviig nem evett pörköltet, túrós tésztát, ilyen alapú pizzát, főzeléket, lángost, szekelykaposztat, legény fogó levest, tortát, bablevest amibe tejföl kell? Az komoly.

KB 1 évesen ette amit mi, ha tejföl volt ebbe, azt.

jún. 4. 20:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Elég korán bevezettem, kb. a túróval meg a sajttal egyidőben, a védőnő szóvá is tette, hogy pedig később szokták. Hát baja nem lett belőle, és amúgy ételbe főztem bele, nem "nyersen" kapta.
jún. 4. 20:24
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
#2 nem, nem evett! Ezek nagyrészét én sem ettem még
jún. 4. 20:34
 5/11 A kérdező kommentje:
Kislányom 10. hónapját tölti hamarosan, rakott zöldbabot csináltam neki só, bors nélkül, majd később bukott egy elég nagyot és tartok tőle, hogy a tejföltől..
jún. 4. 20:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Fhu, kb 8-9 hónaposan kapott a túrós tésztával. De én a tejjel sem lacafacáztam. 7 hónapos volt amikor tejbegrízt ettem és evett belőle.
jún. 4. 20:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

7 honap korul valamikor.

Egy darab bukasbol en most nem csinalnek nagy ugyet, elofordulhat akarmitol.

jún. 4. 21:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Külön nem vezettem be minden tejterméket. Joghurtot, tejfölt 7-8 hónapos korától evett. Sima tejet 1 éves kortól.
jún. 4. 21:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Tejfölt kb 7 hónapos kortól. De mi addigra igazából már majdnem mindent ettünk.
jún. 4. 21:45
 10/11 anonim ***** válasza:

8-9 hónaposan kapott először tejfölt.

Tejet pl sütibe sütve vagy ételbe főzve szintén. Nekem védőnő azt mondta lehet tejes dolgokat is, de tápszert nem szabad lecserélni rá. Úgy magában tejet azóta sem ivott (1,5 éves)

jún. 4. 22:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!