Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 7,5 hónapos babám nem hajlandó...

7,5 hónapos babám nem hajlandó semmit enni, mindent megkóstol de nem érdekli csak az anyatej. Meddig “húzható” ez így?

Figyelt kérdés
2024. márc. 29. 18:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezen en is gondolkoztam :D Kisfiam 1 eves, most 9,2 kilo es 82 centi, olyan kis cuki kerek pofija van, meg picit hurkas labai. Nem duci, de nem is sovany, az tuti.
2024. márc. 30. 09:01
 12/15 A kérdező kommentje:
4070 g-mal született és már 5 hónaposan 9,4 kg volt. A nagyon gyors gyarapodása miatt fura nekem ez a fogyás. Az eddigi gyorsasághoz képest 2,5 hónap alatt 200 grammot hízott, ma fogom megmérni este de szerintem csökkent is a súlya. Igazi kis Michelin babát képzeljetek el, akinek eltűntek a hurkái, ezért csak a nagy ijedtség. :) Jelenleg 72 cm de még nem kúszik csak körbe-körbe.
2024. márc. 30. 09:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem fog mindig gyorsan hizni, teljesen termeszetes, hogy lassul nyugi :)

Ha allandoan kilokat hizna, akkor 3 eves korara lenne vagy 30 kilo, ami nyilvan nem realis.

2024. márc. 30. 09:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Akkor még legalább 10 centire van, hogy nyurga legyen. Ha most nem hízna egy fél évig semmit, csak nőne, még akkor se lenne sovány.

Lányom 8,4 volt félévesen. Egyévesen 9,3 és még úgy se volt sovány. 1,5 évesen 9,7 kg 88 centihez. Akkor kezdett vékonyodni.

2024. márc. 31. 10:12
 15/15 Vikuci79 válasza:

Szerintem kicsit hagyd az ételeket és kicsit később, 1-2 hét múlva próbáld újra.

Egyébként ha csak egy valamit megeszik valamennyit az is jó, mivel neki nem unalmas. Az anyatej sem unalmas. Sőt, úgy látszik nagyon szereti és ügyes vagy, hogy szoptatod.

És ne parázz, lesz valahogy.

Én narancs és őszibarack (friss) levével kezdtem annak idején.

Szoptatás előtt érdemes kóstolókat adni, ha jól emlékszem.

Sok sikert kívánok!

2024. ápr. 8. 19:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!