Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Az etetésben mennyire veszi...

Az etetésben mennyire veszi ki a részét a gyerek apja?

Figyelt kérdés

Természetesen nem az anyatejes táplálásra gondolok, de nem is a tápszerezésre.

Hanem mikor 6 hónaposan (vagy ki hogy csinálja) elkezdődik a hozzátáplálás, majd később, mikor még segítséggel, de egyre önállóbban eszik a gyerkőc.

A párotok/férjetek készít-e neki ételt, megeteti-e vele?

2024. febr. 25. 09:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

Amikor itthon volt/van csinálja, bár babaként egyik sem fogadta el az itthon kotyvasztott cuccojat, egy üveget kibontani meg nem nagy dolog.

Most, hogy nagyobbak meg simán csinál nekik kaját

2024. febr. 25. 12:03
 12/18 anonim ***** válasza:
71%
Teljes mértékben.
2024. febr. 25. 12:35
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
Amíg pürézett, mócsingolt, csak én etettem. Mondjuk férjem itthon sem volt, dolgozott. Mire annyi étkezés ki volt váltva, hogy itthon lévő idejében evett a gyerek, addigra ugyan azt ette mint mi (8hónaposan kb) akkor meg már nem kellett etetni, viszont elétette a kaját férjem is.
2024. febr. 25. 12:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Általában én etetem, de ha épp csinálok valamit vagy nem vagyok itthon, akkor megeteti ő. 10 hónapos.
2024. febr. 25. 13:29
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is nyilván dolgozott,de hétvégén itthon van azért illetve szabadság alatt is csinálta simán. Szerette ezeket csinálni mindig,de meg általában ő főz,imádja,én sütni szoktam inkább. De ő mindenbe részt vett,az első hozzátáplálós pürét például együtt adtuk,direkt kérte,hogy úgy kezdjük legyen itthon ő is.
2024. febr. 25. 13:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Blwzttünk, eleinte frászban volt, nem bírta. Aztán mikor már jobban ment, ő is bekapcsolódott, ma meg már ugyanúgy ad neki, mint én.
2024. febr. 25. 13:57
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Megetetni megetette bármikor. De főzni nem főzött soha. De amúgy is egy konyhai antitalentum. Semmit nem tud főzni, nem is mozog úgy a konyhában, így a főzés része kimaradt. De bármikor megetette, ha itthon volt.
2024. febr. 25. 14:13
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Amikor itthon van, pontosan ugyanugy etet/keszit neki kajat, mint en.
2024. febr. 26. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!