Hogyan kell kínálni,hogy biztonságos legyen?
Figyelt kérdés
Szeretnék adni vajas kenyeret,babacsintát pl a kislányomnak. Nem tudom hogyan daraboljam,mekkorára. Egyéb ételeket ötleteket is szívesen fogadok.2023. jan. 28. 17:54
11/19 anonim válasza:
Én elsőnek csipkedtem vagy kenyér héját kifli csücskét hagytam hogy rágja mert abból nem tudott leharapni aztán meg pufit adtam a kezébe az ha betömi is nagyon hamar elolvad a szájába de azzal próbáltam motiválni, hogy ne az egészet hanem kisebbet harapjon.
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Kifli csücsök,pufi meg volt! :)
Szívesen fogadnék tízórai/ uzsi ötleteket.
2023. jan. 28. 20:15
13/19 anonim válasza:
Gyümölcs, zöldség is mehet, akár párolt formában. Elmajszolja.
14/19 anonim válasza:
9 honapos fiamnak csipkedem a kenyeret,kiflit...van,hogy par darabot lecsipek es ele rakom.szepen rakja a szajaba sorba,nem tömi egyszerre be a szajaba az osszeset
15/19 anonim válasza:
Rántotta tojás mindenféle formában,virsli ami nem füstölt májkrémes kenyér,gyümölcsök keksszel
Néha muffin ikyesmi lehet cukornélküliis .
Attól függ mit vezettél.már be neki :)
16/19 anonim válasza:
Solid starts appot érdemes letölteni, mindenféle ételhez mutat képet, hogyan aprítsd biztonságos méretre
17/19 anonim válasza:
16# Ez nekem, ötlettel anyukának nagyon király app, köszi a tippet! :)
18/19 A kérdező kommentje:
Magyarul nincsen hasonló? Én nem találtam. Sajnos egy kukkot nem értek belőle. Tök jó, hogy van videó hogyan esznek a gyerekek pl egy banánt.
2023. jan. 29. 04:34
19/19 anonim válasza:
Magyarul is vannak falatkás témában segédanyagok, de ilyen app nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!