Hogyan fogjátok biztonságosan elhelyezni a karácsonyfát egy év körüli kisgyerek mellett?
Nálunk már gyerekkoromban is mindig asztalon volt a fenyő, így én ezt szoktam meg.
Szóval mint mindem évben mióta gyerek van asztalra, fém talppal, hogy ne csúszkáljon, a talp díszítésén átvezetek egy zsinórt és rákötöm az asztalra, a díszek nem üvegből vannak, és alulra olyat teszek amit nek sajnálok. Tavaly megrángatta párszor az akkor 1,5 éves fiam, de szépen bírta minden a strapát.
Nálunk már a gyerek előtt is csak műanyag díszek voltak, mert állandóan elejtek mindent, ezek meg bírják a kiképzést, és nem tudja vele a gyerek sem megsérteni magát.
Egyébként kis méretű műfenyőnk van a földre állítva, igazából ha elborulna se tudna nagy kárt tenni a gyerekben, de ilyen kicsik mellett amúgy is ott kell lenni, így nem hiszem hogy bármi baja lenne.
7, hárman vagyunk testvérek, sosem volt asztalon a fa, sosem műanyag szarok voltak rajta. Nekem is három gyermekem van, sose volt asztalon a fa.
És igen, amikor a nappaliban jön-megy egy kisgyerek, akkor bizony mi is ott vagyunk és figyelünk rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!