Hozzátáplálást almával kezdeném. Még kell pucolni a héját? Megfőzve pépesítsem vagy nyersen?
Figyelt kérdés
Főzéskor a héja is puhább lenne, össze lehetne utána simára pépesíteni.2023. jan. 24. 20:25
11/13 anonim válasza:
Ha nem refluxos, mehet nyersen, meghámozva. Párolhatod ha akarod, te döntésed, ártani egyik verzióval sem fogsz.
12/13 anonim válasza:
Én nem főztem meg, de eleinte figyeltem rá hogy gála almát adjam csak neki, az nem annyira savas. Aztán mikor már nem volt olyan érzékeny a hasa, simán ment másmilyen is de mindig nyersen.
13/13 anonim válasza:
Nekem nem ette meg eleinte nyersen a reszelt almát, így megpárolva adtam. Úgy szerette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!