Hozzátáplálást almával kezdeném. Még kell pucolni a héját? Megfőzve pépesítsem vagy nyersen?
Figyelt kérdés
Főzéskor a héja is puhább lenne, össze lehetne utána simára pépesíteni.2023. jan. 24. 20:25
1/13 anonim válasza:
megpucolva reszeld le pepesre, nyersen - tokeletes es finom
2/13 A kérdező kommentje:
Először nyersen gondoltam én is. Védőnő azt javasolta, hogy egy fél almát pucoljak meg, kicsi vízzel főzzem meg és utána turmixoljam össze.
2023. jan. 24. 20:31
3/13 anonim válasza:
Én is kicsit felfőzném (megpucolva), úgy kevésbé savas.
4/13 anonim válasza:
Nyersen, sajtreszelő olyan oldalán ami pépesít lereszeltem, héj és mag nélkül
5/13 anonim válasza:
Nekem is azt mondta a védőnő, hogy picit pároljam meg neki, kevésbé lesz savas az alma.
6/13 anonim válasza:
Meghámoztam és üvegreszelőn pépesítettem (az ilyen dudoros, pont erre való). De bárhogy máshogy is jó lesz, ne aggódd túl.
9/13 anonim válasza:
Meghámoztam, megfőztem, majd robotgéppel pürésítettem. Jégkocka tartóba raktam, lefagyasztottam, majd mikor kellett, csak kikaptam egyet. Én nem adnám nyers almát, így elsőre, lesz ideje később enni.
10/13 anonim válasza:
Meghámoztam,felkockáztam és párolóbetéttel megpároltam( így édesebb és puhább) aztán botmixerrel pürésítettem. Ha nem volt elég puha akkor vagy a főzőlevével higítottam vagy anyatejjel. Ajánlom a manó menü appot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!