Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Gyümölcsök bevezetésénél jó...

Gyümölcsök bevezetésénél jó lehet a házi befőtt?

Figyelt kérdés
Persze lemosva róla a cukros befőtt levet gondolnám. Van barackunk, szilvánk, körténk, meggyünk, cseresznyénk nem is tudom mink még. Körtét éppen még lehet kapni, úgy azt nem erőltetem, de a többit nem tudom. Jó lehet, vagy inkább bébiételben vezessük ezeket be?
2022. nov. 21. 10:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
61%

Tv-m nincs, radiot nem hallgatok, kb heti egyszer megnezem a hireket neten es csokolom. Munkahelyen nem jott szoba, tehat nem csak hozzam nem jutott el,de a munkatarsaimhoz se ezek szerint a hir. Igen, manapsag is elofordul, hogy valaki kimarad valamibol.

Mit kell ezen csodalkozni?

2022. nov. 21. 19:03
 22/22 A kérdező kommentje:

A visszahívás nem annyira riaszt el, a legjobbakkal is előfordul és valljuk be hívtak már vissza neves csoki márkától kezdve tápszerig és fagyasztott zöldségig mindent. Ezek amikre konkrétan emlékszem. Ennyi erővel lassan mi is levegőn meg napfényen élhetnénk. :) Sokszor inkább csak elővigyázatosságból hívnak vissza óriási árukészletet, ami nyilván nem vígasztalja azt az "egyet", aki belenyúlt.

Direkt megkerestem most az ominózus kecskeméti szilvát, amit végül nem vettem meg. A szokásos alma, körte, banán, barack felhozatalon kívül próbáltam valamilyen gyümölcsöt keríteni (a barackot leszámítva ezeket meg lehet venni most frissen is, így nem veszek üvegest), akkor olvastam el. Az összetevők: Szilvapüré 46%, Ivóvíz, Rizsdara, Cukor, Rizskeményítő, C-vitamin

Körte-szilvából találtam dm-est, ami 100% gyümölcspüré.

Engem meggyőztetek, nyilván azért tettem fel a kérdést, mert engem is elbizonytalanított. Kikérem a védőnő véleményét is majd azért, de addig nem adok neki, inkább maradunk a friss dolgoknál, esetleg 1-1 tiszta babakajánál idő szűkében. :)

2022. nov. 21. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!