Ha nincs friss meggy, inkább fagyasztott megy mint befőtt? (Bolti. )
Figyelt kérdés
2015. szept. 14. 11:39
2/8 A kérdező kommentje:
Jajj az lemaradt. Tízóraiba uzsiba, gesztenyepüréhez, almához stb :)
2015. szept. 14. 11:46
3/8 anonim válasza:
befőtt az egyrészt meg van főzve, másrészt maga a tartósítószer az cukor, azért áll el mert tele van cukorral, de ettől függetlenül lehet benne plusz tartósítószer is.
a fagyasztott az úgy ahogy leszedik már megy is zacskókba és fagyasztják le. tehát nincs benne semmi plusz, ráadásul frissebb is
4/8 anonim válasza:
szerintem mindegy mihez használnád, én mindenképp fagyasztottat adnék, abban nincs semmilyen tartósító,cukor, stb... :)
5/8 anonim válasza:
a fagyasztott nincs tartósítva, mindenképp azt ajánlom, én is úgy daráltam bele neki mindenbe, kiolvasztva.
6/8 anonim válasza:
A befőtt cukros, tartósítószeres és már semmi vitamin nincs benne, mivel meg van főzve. A befőtt nem főétel, az desszert.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Én is arra gondoltam :)
2015. szept. 15. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!